Onrustwekkende verdwijning: 21-jarige vermist na zware nacht stappen

© Google Streetview

De zoekactie naar een 21-jarige jongeman in Brugge is zondagavond gestaakt. Hij is verdwenen na een avondje stappen, waarbij nogal wat alcohol en drugs werd genuttigd, samen met een vriend.

adm

Het duo ging nog naar de Mayflower gaan en volgde een traject langs de vesten. Een van hen werd zaterdagochtend slapend aangetroffen op het dek van een woonboot, met een black-out.

De andere man werd niet aangetroffen. Vermoedelijk zijn beiden op de woonboot willen klimmen en is de twintiger in het water gesukkeld. De politie startte daarop een zoekactie op aan de Kruisvest. Ook de civiele bescherming en de cel vermiste personen was daarbij aanwezig.

Omdat het te donker werd, werd de zoekactie zondagavond rond 18 uur stopgezet. Maandag wordt er verder gezocht.

De politie heeft een officieel opsporingsbericht verspreid: "Hendrik is normaal gebouwd en ongeveer 1m80 lang. Hij is kaal geschoren. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkere vest, een donkere broek en een zwart t-shirt met Bob Dylan op.Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu."

Ook vrienden en kennissen hadden intussen al via Facebook een oproep gelanceerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen