Wout van Aert na de E3.
Volledig scherm
Wout van Aert na de E3. © VTM Nieuws

Wout van Aert countert kritiek op Jumbo-Visma: “Het lijkt wel een sport om ons team te ‘downsizen’”

WielrennenGeen absolute topdag voor Wout van Aert in de E3 Saxo Bank Classic, gewonnen door Kasper Asgreen. Onze landgenoot reed lek op een slecht moment en kwam in de finale te kort. In die finale zat Van Aert al snel zonder ploegmaats. Hij countert de kritiek echter. “Het lijkt wel een sport om ons team te ‘downsizen’.” 

20 reacties

  • Rafaël Pauwels

    3 jaar geleden
    Kopje gebruiken. Ploeg minder laten werken.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Hij is moreel wel verplicht he om het op te nemen voor zijn ploeg. Het zou er nog aan mankeren. Maar ze vallen idd te licht uit, en komt daarbij dat ze niet echt veel koersdoorzicht hebben ook.
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Mooi dat je opneemt voor je ploeg, maar Wout is dergelijke koersen zijn die van Patric minstens even sterk en beter georganiseerd. Moet wel toegeven dat je zonder die lekke band nog aangenaam uit de hoek zou komen. Mn bewondering heb je vooral voor de wijze waarop je koerst.
  • Georges Soenens

    3 jaar geleden
    Ik denk dat Wout te veel kopwerk verricht, en ja ,staat in finale te vaak alleen zonder ploegmaats , MVP is meer uitgekookt en heeft betere ploeg rond hem, maar dat het allebei steengoede renners zijn daar twijfelt niemand aan.
  • René Van Aert

    3 jaar geleden
    Het zo opnemen voor je ploegmaats wijst op uw grote klasse als mens. Ook sportief gezien ben je een topper die de blauwe mannen overschaduwt. Voor mij een grotere topper dan de Deceunincks en de Citroens samen. Steeds aan kop rijden met de anderen in uw wiel dwingt bewondering af.