REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

LIVE. Britse regering wil vanaf september derde prik toedienen

Als de huidige trends doorzetten, zullen op 12 april opnieuw duizend coronapatiënten op intensieve zorg liggen. “Maar we kunnen dit nog perfect vermijden”, zo benadrukte viroloog Steven Van Gucht vrijdag tijdens de persconferentie van het Crisiscentrum. Intussen is het ministerieel besluit met de maatregelen waarover het Overlegcomité woensdag heeft beslist, gepubliceerd. Het regelt onder meer het verplicht winkelen op afspraak in de niet-essentiële winkels. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in ons liveblog. 

24 reacties

  • Freddy De Vos

    3 jaar geleden
    Werkt dat vaccin of is het pure geldklopperij van de overheid? Ze zeggen dat het gratis is, maar dat is gezever... Iedereen betaald hiervoor belastingen. De armoede zal stijgen en België was al failliet. Denk 2 keer na voor je die rommel laat inspuiten.
  • Maarten anthonis

    3 jaar geleden
    Duitsland met minder besmettingen 14 dagen in volledige lockdown, in Engeland vanaf september derde booster inspuiting, in België alles nog steeds open , op afspraak is een lachertje, en we mogen blij zijn dat in september iedereen al minstens 1 maal gevaccineerd is, de regels van alleen gaan winkelen in supermarkten worden constant overtreden , controle is er niet. En de cijfers, die blijven serieus stijgen.
  • Pim Pauwels

    3 jaar geleden
    Blokkeer al die uitvoer eens, Europa heeft handel vol geld gegeven voor die vaccins zo snel mogelijk te kunnen produceren. Nu ze er zijn willen ze veel geld van landen buiten de EU.
  • John Doe

    3 jaar geleden
    En weer Duitsland die Europa de afgrond inrijd, de vaccins moeten cadeau gedaan worden aan landen buiten Europa zegt Merkel!
  • Yolande MARIS

    3 jaar geleden
    Wat is de betekenis van derde keer vaccineren?Dat hun vaccins toch niet naar de vrijheid leiden,dat ze experimenteel zijn en dat ze van de werking en de schade op termijn totaal geen benul hebben? Dus farma ,politici en de horde experten hebben ons al die tijd voorgelogen,met welk doel?