Asgreen en Stybar.
Volledig scherm
PREMIUM
Asgreen en Stybar. © BELGA

Stratego op twee wielen: hoe Deceuninck-Quick.Step de E3 van begin tot einde domineerde

WielrennenOvermacht en complete controle van begin tot eind. Deceuninck-Quick.Step domineerde de E3. The Wolfpack liet Van Aert en Van der Poel constant achter de feiten aan hollen. Kasper Asgreen mocht de klus uiteindelijk klaren, maar Stybar en Sénéchal zaten net zo goed klaar om het af te maken.

10 reacties

  • ronny Wouters09/0609/06/1945/1945

    3 jaar geleden
    die enige versnelling van V.D.P. en STYBAR kan aanhangen, en dan prachtig team work van DQC ,, En voor de ronde komt Alaphilip daar nog bij . dat wordt smullen.
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    Antoine Van De Velde vdp was al op meer dan 60 km van de meet er al aan het sleuren . Hoe snel zat VA in mathieu zijn wiel toen niki terpstra zijn 2 de aanval plaatste en daarna stevig door trok zonder afgelost te worden daar hij al meermaals een teken gegeven had. Op een helling met kasseien op kop rijden is zeker geen nadeel daar het meetstal smalle passages zijn en er zijn eigen tempo er kan opleggen ,op het vlakke is andere koek
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    het is altijd iets bij jullie als VA er af gereden word Vermeulen , ofwel profiteren ze van hem , ofwel is zijn ploeg niks, ofwel is hij nog niet in form , altijd maar liggen te zeveren. Wat de neutrale wielerliefhebber zag was dat VA & VDP beide het meeste sleurwerk op hun rekening namen & een VA die probeerde nog weg te springen op de laatste helling maar op een flinke counter liep van VDP. Zo simpel was het & de beste heeft verdiend gewonnen
  • Eddy vandeweyer

    3 jaar geleden
    Wielrennen is niet alleen hard kunnen fietsen, maar zeker ook uw krachten zo optimaal mogelijk benutten.
  • Antoine Van De Velde

    3 jaar geleden
    Wout staat op het punt terug te keren na pech en Mathieu gaat aanvallen op dat moment, toeval ??. Zonder de bandbreuk van Wout krijgen we een andere wedstrijd, en wordt er wellicht gesprint voor de overwinning.