© Bert De Clercq

Van Rossem woest om interview met “onbenullige kloteventjes die zichzelf uitgeven voor journalist”

In een interview met YouTuber Bert De Clercq gaf Jean-Pierre te kennen voor het eind van het jaar euthanasie te willen. De cultfiguur is nu woest over de impact van het interview. In een Facebook-post beschuldigt hij De Clerq ervan afspaken niet nageleefd te hebben en het gesprek zonder zijn toestemming online te hebben gezet. De Clercq ontkent formeel.

adm

Jean-Pierre van Rossem is razend vanwege het interview dat YouTuber Bert De Clercq afnam. Tijdens het gesprek blikt van Rossem terug op zijn wilde en exuberante levensloop en stelt dat “voor het einde van het jaar is het genoeg geweest.” Hij zou vertelt dat hij al euthanasie heeft aangevraagd. Over zijn leven stelt hij: “Ik beschouw het als voltooid, al wat nu nog komt interesseert me niet meer.”

LEES OOK. Jean-Pierre Van Rossem vraagt euthanasie aan: “Het is genoeg geweest. Ik heb de mooiste vrouwen en de mooiste auto’s gehad”

Nu noemt van Rossem hem “geen erger soort dan onbenullige kloteventjes die zichzelf uitgeven voor journalist.” In een razende Facebook-post stelt de econoom nu dat hij enkel inging op het interview “om van zijn gezaag af te zijn”. Naar eigen zeggen dacht hij dat het enkel om een audio-opname zou gaan voor de blog van De Clerq. “Maar toch presteerde hij het om twee camera’s tegelijk voor mijn smoel te zetten.”

“Als hij dan eindelijk begon stelde hij het soort vragen dat zelfs het jongste reportertje van Karrewiet niet zou willen stellen. Voortdurend hengelde hij naar de vrouwen op wie ik ooit verliefd was. Ook om de peperdure wagens waarmee ik ooit reed. Pertinent genodeg (sic.) dat ik me kwaad maakte, dat ik hem zei daarover nooit nog iets te willen zeggen. Wat volgde was zo schabouwelijk dat ik er een punt achter plaatste. Nooit eerder zag ik zo’n knullig onbenullig would-be journalistje voor mijn neus. Alvorens hij mijn huis verliet was de afspraak dat hij mij het geluidsbandje zou opsturen.”

Van Rossem stelde dat De Clerq dat niet gedaan heeft en alludeerde in een andere - intussen verwijderde - Facebook-post op een persdelict.

In een korte schriftelijke reactie is De Clercq formeel: “Van Rossem beweert dat hij er zich niet van bewust was dat deze videocast online gebroadcast zou worden. Nochtans blijkt uit onze mailcorrespondentie overduidelijk dat hij daar wel degelijk van op de hoogte was. Ik ontken dus al zijn beschuldigingen”, klink het nog.

Lees hier de volledige post:

Het volledige interview:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer