Sabine Appelmans (links) en Guga Baúl en Niels Destadsbader (rechts) zijn fervente padel-fans
Volledig scherm
PREMIUM
Sabine Appelmans (links) en Guga Baúl en Niels Destadsbader (rechts) zijn fervente padel-fans © Instagram

Conner Rousseau, Andy Peelman en Niels Destadsbader zijn fan: BV’s slaan massaal aan het padellen

ShowbizzHet uit Mexico overgewaaide padel, een mix tussen squash en tennis, is aan een stevige opmars bezig - met dank aan corona, want je kan het veilig buiten spelen. Ook Bekend Vlaanderen is gezwicht voor de nieuwe sporthype: onder meer Sabine Appelmans, Andy Peelman en Connor Rousseau slaan regelmatig een balletje. Die laatste doet dat samen met onder meer Guga Baúl en Niels Destadsbader: “Ze lachen soms met mijn smash, maar die is ondertussen wel ferm verbeterd.”

5 reacties

  • carine boisschot

    3 jaar geleden
    De hobby’s van de “BV’s”, daar zaten we echt op te wachten! Zo interessant. Wie kan dat nu schelen hoe die in vrije tijd invullen
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Goe bezig mannen... plezante sport!
  • Maxime Vanmaercke

    3 jaar geleden
    Luc, ik ben geen socialist, maar ik denk dat een politieker ook recht heeft op ontspanning. Kij toch ook zeker...of sta je enkel ter beschikking van je werkgever?
  • Bjos Mia

    3 jaar geleden
    Rousseau moet zich bezig houden met zijn job ; de politiek, als hij enigszins serieus wil worden genomen. De Wetstraat is geen discotheek noch het territorium van de Story of Dag Allemaal.
  • luc boeckx

    3 jaar geleden
    Heeft Rousseau niets anders te doen dan te padellen met BV's? Of is dat om in de boekskes te komen?Hij zou zich beter houden met zijn partij!