Mark Tijsmans.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark Tijsmans. © Joel Hoylaerts / Photo News

ANNO 2021. Mark Tijsmans: “Ik ben uit een diepe put geklauterd”

ShowbizzElke dag gaat ‘Het Laatste Nieuws’ op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: acteur Mark Tijsmans (52), bekend van ‘Flikken’ en musicalrollen, maar ook jeugdschrijver met een nieuw boek. “Ik was zo iemand die het bestaan van een burn-out ontkende. Tot het mij overkwam.”

7 reacties

  • RENE KEEGAN

    3 jaar geleden
    mensen als mark moesten alle dagen in het journaal aan het woord komen, mogelijk gaan de ogen van de ontkenners dan eindelijk open !
  • Sven Stolk

    3 jaar geleden
    Je kwam vroeger bij mij je pakje friet halen en hebben veel gesprekken toen gehad als burger onder elkaar te Merksem. Begrijp je omdat ik een gewone burger in men zaak had en geen bv. Il zeg zakelijke niks enkel ik je ken als mens..komop.Mark trek je erdoor. Je bent zo warmhartig als.mens weinige weten. Heb genoeg gesprekken met je gehad. Kom op Mark. Je geeft nog mensen voorbeeld. Besef ik zeg.
  • Ben Den Baes

    3 jaar geleden
    veel succes Pasmans
  • Axel Vosters

    3 jaar geleden
    Blij dat het ergste achter de rug lijkt te zijn Mark. Samen met mijn dochter Fien hoop ik dat TMA snel kan hernemen. Alvast tot op de auditie van je nieuwste musical over 2 weken ;) groeten
  • Ivan Willems

    3 jaar geleden
    Ik hoop dat niemand het krijgt. Je gaat door een diep dal, geloof me. Voor mij waren het aanstellers, ( tijdje goed verlof pakken) .Tot de dag kwam dat het mij overviel, met alle gevolgen vandien.