Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

COLUMN. De week van Winnie uit ‘Blind Getrouwd': “Apart slapen als pasgetrouwd koppel is geen goed idee”

ShowbizzWinnie Bogaerts (29) is al meer dan een jaar getrouwd met Jonah Hulselmans (30). Zij tellen ongeduldig af naar hun verhuis midden april, na een jaar vol verbouwingswerken. De komende weken geeft Winnie in deze column een update over hun relatie én haar ongezouten mening over de huidige ‘Blind Getrouwd’-kandidaten. Het gebrek aan complimenten dat ze bij sommigen bespeurt hoeft volgens haar niets te betekenen. “Geloof me, Jonah gooide in het begin ook meer met complimentjes dan ik.”

6 reacties

  • Davy Descan

    3 jaar geleden
    ja trouwen met iemand volslagen om bekend :het is een raar iets :maar het maakt het ook wel een beetje spannend zeker voor Veerle en Sven ;die het op dit moment niet goed kunnen vinden met elkaar ;en eigenlijk is dat toch een beetje jammer ;zeker dat ze als Getrouwd koppel niet samen slapen :op die manier kan het ook niet lukken :en kan je ook niet naar elkaar toe groeien als koppel vind ik
  • J. VAN SCHUERBEECK

    3 jaar geleden
    Moeten wij dit allemaal weten. Dit is voer voor Dag Allemaal. De mensen geven graag hun geld uit aan roddels en verzinsels.
  • Joan Lute

    3 jaar geleden
    Als je aan dit programma meedoet weet je dat je echt oprecht bereid bent te investeren in de match die ze voor je gevonden hebben. Zoniet blijf je beter single.
  • Dany Herman

    3 jaar geleden
    Wij waren wettelijk getrouwd op 12 december maar mochten maar samen slapen het jaar erop na 28 maart dag kerkelijk huwelijk. We zijn nog altijd gelukkig samen.
  • carine bolle

    3 jaar geleden
    Ik vraag mij nog altijd af waarom Veerle meedeed. Je ziet toch dat deze vrouw geen man rond haar nodig heeft.