BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Hoe wielrenners nu ook vaders mogen zijn en de eerste blik na de koers voor de baby is: “Aan de kinderen tonen wat papa doet, maakt hem trots”

Juichend over de finish suizen, na een aanval die 180 kilometer eerder begon, de remmen dichtknijpen, een blik werpen in de kinderwagen en zeggen: “Ik zal ‘m maar laten slapen, zeker?” Daar moest je Wout Van Aert (26) voor zijn, zondag in Wevelgem. Of hoe coureurs tegenwoordig ook vaders mogen zijn; of andersom, het is maar hoe je het bekijkt.

9 reacties

  • Roland Franckaert

    3 jaar geleden
    Akkoord met Tristan, bepaalde personen hebben een ander statuut. Hebben deze dan hun vaccin al gekregen om na de wedstrijd bij hun ventje te kunnen zijn?
  • Ludovic De Beuckeleer

    3 jaar geleden
    iedere kind zou zich trots moeten voelen op hun ouders . zeker als die er voor zorgen dat ze niets te kort komen door hun hard werken .
  • Tristan Franken

    3 jaar geleden
    En er mag toch publiek bij zijn ik snap dan niet dat wieler vrouwen er mogen zijn na de finisch
  • Jan Desmet

    3 jaar geleden
    Schoooon, duim omhoog voor de Liefde.
  • L.R. JANSSENS

    3 jaar geleden
    Achter elke sterke man staat een sterke vrouw is een waarheid als een koe. Die sterke vrouwen horen echter niet altijd op de koersen te zijn. Trouwens, als iedere kandidaat-winnaar zijn vrouw zou meebrengen... slechte voorbeelden voor de mensen die moeten supporteren vanuit hun zetel in de corona-tijden. Die van Merckx en Vanlooy (zie lager) waren er heel zelden en dan meestal uit de schijnwerpers. Zo hoort het ook.