Topinvesteerder Marc Coucke bezit bijna de helft van waterbehandelingsbedrijf Ekopak.
Volledig scherm
Topinvesteerder Marc Coucke bezit bijna de helft van waterbehandelingsbedrijf Ekopak. © BELGA

“Waterbedrijf Marc Coucke naar de beurs tegen 14 euro per aandeel”

Ekopak, het waterbehandelingsbedrijf uit Tielt waarvan Marc Coucke bijna de helft van de aandelen bezit, zou naar de beurs van Brussel trekken aan 14 euro per aandeel. Dat bericht het persagentschap Bloomberg. De prijs van de beursintroductie ligt daarmee aan de onderkant van de vork, klinkt het.

10 reacties

  • Johnny Chanet

    3 jaar geleden
    Water is het Blauwe goud, is heel zeldzaam en door allerhande omstandigheden gaan er miljoenen liters per jaar verloren.
  • jos duriau

    3 jaar geleden
    Men praat steeds over een watertekort , waarom wordt er niet geinvesteerd in zuiveren van zeewater ? naar mars gaan dat kan , kost miljarden, en dan zegt men steeds dat het zeewaterpeil gaat stijgen , wel doe daar dan iets aan en zuiver het , tweemaal winst het zeepijl stijgt niet en we hebben drinkbaar water.
  • Johan Janssen

    3 jaar geleden
    Nog 1tje dat niet weet hoe je een masker draagt.
  • Dirk Apostels

    3 jaar geleden
    Goed dat er nog privé-bedrijven zijn die door innovatie afvalwaterstromen terug drinkbaar kunnen maken aan een schappelijke prijs. Afgunst is een lelijk beestje
  • Dirk Dieleman

    3 jaar geleden
    Zo zie je maar dat de rijken alles opkopen wat van levensbelang is en eigenlijk een recht is voor iedereen, niet waar zij enorme winsten op maken en minderbedeelden alsnog laten betalen voor een basisrecht!