De ondernemingsrechtbank behandelde dinsdag kort het derdenverzet van El Kaouakibi tegen het aanstellen van een voorlopig bewindvoerder bij haar jongerenproject Let’s Go Urban.
Volledig scherm
De ondernemingsrechtbank behandelde dinsdag kort het derdenverzet van El Kaouakibi tegen het aanstellen van een voorlopig bewindvoerder bij haar jongerenproject Let’s Go Urban. © Photo News

Uitstel in zaak Let's go Urban tot 20 april, voorlopig bewindvoerder over vernietigend rapport: “Geen doekjes voor het bloeden”

De ondernemingsrechtbank van Tongeren heeft het dossier rond Sihame El Kaouakibi (Open Vld) en Let’s go Urban uitgesteld tot 20 april. Aanleiding is de ziekenhuisopname na een coronabesmetting van één van de advocaten van El Kaouakibi. Op die zitting eind april moet er dan duidelijkheid komen of de voorlopige bewindvoerder Annemie Moens, die een vernietigend rapport maakte over Let’s Go Urban, haar opdracht mag verderzetten. Haar mandaat loopt begin mei af.

101 reacties

  • Gilbert Van den Berghe

    3 jaar geleden
    Dat er nog personen zijn die haar verdedigen , niet te geloven . En dan die dooddoener dat men onschuldig tot het tegendeel is bewezen in een rechtbank . Ja, juist, maar dat dit ingebracht wordt door hen die haar moeten verdedigen is ook juist . Een buitenstaander ziet nu en al langer volledig klaar in haar zaak : bedrog is het .
  • Emi Hergersberg

    3 jaar geleden
    Misschien worden haar riante parlementaire wedde en de niet belastbare onkosten nog op haar rekening doorbetaald. Het betalen van de advocatenfacturen zal wel geen probleem zijn. 20 april is echt niet veraf. Bij gewone mensen wordt de wachttijd zelfs meerdere keren uitgesteld en blijft justitie aanmodderen bij gebrek aan tijd.
  • Ron Leclerc

    3 jaar geleden
    Verslag van Van De Lanotte was toch duidelijk van in het begin, er niets maar dan ook niets aan de hand. Meer zelfs, het was roekeloos om dit te durven beweren. Men is dit verslag duidelijk al vergeten.
  • Pieter Martens

    3 jaar geleden
    Het zal wel op een "minnelijke schikking" uitdraaien.
  • Jean West

    3 jaar geleden
    Als ik het goed begrijp zijn jongeren die zich vervelen belangrijker dan werkenden of gepensioneerde want voor die jongeren worden honderduizenden euro’s aan subsidie vrijgemaakt.