Onze chef voetbal over de Rode Duivels na de monsterzege tegen Wit-Rusland.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over de Rode Duivels na de monsterzege tegen Wit-Rusland. © AP

Onze chef voetbal zag hoe Jérémy Doku dé grote uitblinker was: “Hij boekt best nog geen zomervakantie”

Rode DuivelsOnder druk zette een veredeld B-elftal orde op zaken na die troosteloze avond in Praag. Wit-Rusland was de uitgelezen sparringpartner voor een bokser met een deuk in zijn vertrouwen: het werd 8-0. Onze chef voetbal zag hoe de Rode Duivels hun tegenstander verpletterden. “En uitblinker Doku? Die zou wel eens het witte konijn in de EK-selectie kunnen zijn.” En wat met de verdediging van de Belgen?

38 reacties

  • Jean Emare

    3 jaar geleden
    En trossard natuurlijk!
  • Jean Emare

    3 jaar geleden
    Met het oog op de toekomst en hetgeen hij momenteel toont.. geen twijfel mogelijk. We hebben vooral spelers nodig die de kwaliteit hebben om eentje uit te schakelen: Praet, Hazard(s), DB, Mertens, Januzaj, Carrasco en Doku. Als je dan mannen als Witsel, Tielemans en Dendoncker hebt net voor de verdediging. Komt het wel goed. Eentje niet besproken, klopt. Sorry.. maar ondanks die goals ed overtuigd hij mij niet tov toplanden in spé op dat vlak.
  • eric de baene

    3 jaar geleden
    Sorry maar trossard speelde ook een sterke partij 👍 Ook praet en van aken waren goed ! Maar Meunier mag stoppen en Mechele in plaats van boyata !
  • Guy Chaves Daguilar

    3 jaar geleden
    Degene die een speler als Doku thuis laten, kennen ofwel niks van voetbal of spreken vanuit een blauwzwarte ongenoegen. Doku zal niet constant zijn in zijn prestaties (hij is pas 18!) maar is er iemand die méér dan hem met dribbels het verschil kan maken? Neen dus. Ge moet niet alleen passeurs en lopers meenemen hè. Als een match op slot zit, zijn dit de mannen die het verschil maken. Haters gonna hate, uiteraard.
  • Noella Vancompernolle

    3 jaar geleden
    Laat ons niet vergeten dat Doku nog maar achttien jaar is. Het ontbreekt al eens aan regelmaat op die leeftijd. Hemel hem niet op bij goede prestaties en boor hem niet in de grond als het eens iets minder is.