Play4
Volledig scherm
© Play4

Margriet Hermans open over seks en vrije liefde: "Overspel gaf ik gewoon toe aan mijn partner"

ShowbizzDe relatie met haar echtgenoot noemt ze "volmaakt", maar voor haar 40ste was Margriet Hermans (67) er niet vies van om tijdens een relatie in bed te duiken met een ander. Dat vertelt ze vanavond in 'Kat zonder grenzen', waarin de vrije liefde centraal staat. "Ik genoot wel van dat losbandige leven."

16 reacties

  • corry vrancken

    3 jaar geleden
    Tegenwoordig zijn ze er precies trots op dat ze veel sex partners hebben gehad er heeft toch niemand zaken met wie je het doet hoe je het doet en waar je het doet !!
  • Ferdinand Nuyts

    3 jaar geleden
    Zoals Margriet Hermans zo zijn er zeeeeer veel, maar durven er niet over praten.
  • Pieter Janssens

    3 jaar geleden
    Het huwelijk stelsel is ingegeven door de Kerk ... 1 - 1 en is een goed systeem voor sommige mensen en hun moraal/cultuur. Maar andere culturen houden zich er niet aan en zijn ook gelukkig. Je leeft te kort ...
  • anne heimes

    3 jaar geleden
    Als alle partijen akkoord zijn dan kan in principe alles
  • nicole peeters

    3 jaar geleden
    Waarom moet men tegenwoordig zijn seks/liefdesleven te grabbel gooien ?? Er is niks zo mooi als intimiteit tussen een getrouwd koppel toch ?? Voor trouwen doe je wat je wil, maar als je voor je partner voor 't leven kiest dan blijf je mekaar trouw. Diegenen die zich "mispakt" hebben en toch voor een ander kiezen, ga dan uit elkaar op een faire manier ! Mijn kinderen en kleinkinderen zouden mij nooit meer bekijken als ik zoals Mevr Hermans zo'n uitspraken zou doen !