Hond van Joe Biden Bijt opnieuw iemand in Witte Huis

De hond van Joe Biden, Major, heeft opnieuw iemand gebeten. Nochtans was de hond nog maar net terug van een training in Delaware waar hij naartoe moest na een eerder bijtincident. Volgens een woordvoerster van first lady Jill Biden werd de gebeten persoon “uit voorzorg” onderzocht door de arts van het Witte Huis.

Michael LaRosa, de woordvoerder van Jill Biden, zei over het incident van maandag dat Major “zich nog steeds aan het aanpassen is aan zijn nieuwe omgeving en hij iemand heeft gebeten toen hij aan het wandelen was”. Volgens CNN moest een medewerker van de National Park Service gebeten werd waardoor hij niet kon verder werken. De National Park Service heeft niet willen reageren op het incident.

LEES OOK. Honden van Biden moeten Witte Huis verlaten na bijtincident

Major is de jongste van de twee Duitse herders van de Bidens en de allereerste reddingshond van het Witte Huis. “Hij is een lieve hond”, zei Joe Biden eerder nog. Zowel Major als Champ , de 13-jarige hond van de Bidens, werden na een eerste bijtincident op 8 maart terug naar Delaware gestuurd, naar het huis van de Bidens.

LEES OOK. Honden van Joe Biden keren “snel” weer terug naar Witte Huis na incident

 ©  REUTERS

(lto)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer