Brad Pitt op bezoek in Brussel.
Volledig scherm
PREMIUM
Brad Pitt op bezoek in Brussel. © Instagram @fineartsbelgium

“Hij was heel toegankelijk en had geen sterallures”: Brad Pitt bezoekt verschillende musea in onze hoofdstad

Celebrities“Hij was makkelijk in de omgang en erg leergierig.” Hoewel het één van de grootste acteurs aller tijden is, vertoonde Brad Pitt (57) dinsdagavond geen sterallures tijdens z’n bezoek aan het Hortamuseum in Brussel. De Oscarwinnaar maakt van z’n tijd in ons land optimaal gebruik om de Belgische kunst en architectuur te ontdekken, want eerder poseerde hij ook voor een schilderij van Pieter Bruegel de Oude in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België (KMSKB). Dat laatste bezoek zorgde voor beroering omdat Pitt toegang had gekregen tot een afdeling die gesloten is voor het gewone publiek.

14 reacties

  • gustaaf carpels

    3 jaar geleden
    Tja hiermee word nog maar eens bewezen dat als je rijk bent andere wetten hebt dan het gewone volk
  • Peter Van Cleemput

    3 jaar geleden
    Tof om te zien dat een Amerikaans topacteur dan toch geïnteresseerd is in kunst die hier bij ons jaren in musea hangt maar waar de gemiddelde Belg nog nooit is binnen geweest. Van harte welkom mr. Brad Pitt!
  • Valentin Valmont

    3 jaar geleden
    Ik begrijp de heisa niet. Als Brad Pitt een zakelijke meeting had met iemand van Total Design Belgium, dan was dit in weze een essentiële verplaatsing. Natuurlijk gaat niemand dat bevestigen, noch ontkennen, zij respecteren immers de discretie van hun klanten ongeacht hun status of roem.
  • Geert Peetermans

    3 jaar geleden
    Sinds wanneer is een museumbezoek een essentiële verplaatsing als je naar ons land komt? Ah ja, het is een bekende acteur en die heeft veel geld. We zijn net tegen hem vergeten te zeggen dat er corona regels zijn on België. Dju, ook vergeten dat hij in quarantaine moest... Maar ja, het is maar 1 persoon. MAAR wij Belgen moeten schoon braaf in ons kot blijven en mogen en kunnen nergens naartoe.
  • Anne Bruers

    3 jaar geleden
    Dit was geen werkbezoek, dit was pure provocatie naar ons Belgen toe, die zware maatregelen toegeschoven kregen. Alles is goed om de wet te omzeilen, als je maar genoeg geld hebt.