Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

Meisje uit Ethiopisch weeshuis is nu mooiste van het land: “Snap nog steeds niet hoe mijn vader ons dat kon aandoen”

ShowbizzAssepoester heeft haar kroontje. Als 9-jarige in Ethiopië werd ze door haar stiefmoeder gekleineerd. Door haar eigen vader koelbloedig gedropt in het weeshuis, nadat ze in diepe rouw was om haar overleden mama. Maar woensdagavond gekroond tot Miss België 2021: Kedist Deltour (23) uit Nazareth. “Dit land heeft mij alle kansen gegeven, nu kan ik het eindelijk bedanken”, sprak de topfavoriete, die op haar 10de werd geadopteerd door een Belgisch gezin, in tranen.

56 reacties

  • Gina Browaeys

    3 jaar geleden
    Tof van de familie die haar adopteerde, en ja ze heeft nu ook een kroontje die ze echt verdient heeft in dit leven. Voor dezen die het uiterlijk mooier vinden weet uiterlijke schoonheid is vergankelijk, de innerlijke schoonheid is de enige die blijft. Dikke proficiat aan Kedish een verdiende overwinning wat haar afkomst ook moge zijn, ik wens haar van harte haar dromen te verwezenlijken met andere arme en minder gelukkige te kunnen helpen en zo ook hen een betere toekomst te kunnen geven.
  • Ben Detrez

    3 jaar geleden
    Ondanks alle miserie in haar jeugd heeft ze de moed en doorzettingskracht gevonden om iets van haar leven te maken. Respect.
  • Mireille Duymelinck

    3 jaar geleden
    Het gaat toch niet alleen om schoonheid dat is relatief die zit vanbinnen ,alsook intelligentie telt mooi zo een realistisch beeld van de samenleving.
  • Marko Decandt

    3 jaar geleden
    Heb de indruk de laatste jaren dat vooral het levensverhaal achter de miss belangrijker geworden is dan het uiterlijk. Ze is dan wel knap, maar ik heb er anderen op het podium gezien die pakken knapper waren.
  • Pascal Savaete

    3 jaar geleden
    Wat een mooi meisje - de jonge versie van Naomi Campbell. Ik wens haar heel veel succes toe in alles wat ze zal ondernemen - proficiat met je welverdiende overwinning!!