Gerrit De Cock.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerrit De Cock. © Joel Hoylaerts / Photo News

ANNO 2021. Gerrit De Cock van Les Truttes: “Ik zal niet rusten voor Raymond van het Groenewoud 'ja' zegt”

ShowbizzElke dag gaat ‘Het Laatste Nieuws’ op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: Gerrit De Cock (43), presentator en drummer van Les Truttes, en programmaverantwoordelijke bij productiehuis Zodiak. Daar werkt hij onder meer aan ‘Liefde Voor Muziek’. “Wáár mogen nog zeven nummers na elkaar gespeeld worden die ook nog eens langer dan drie minuten kunnen duren?”

0 reacties

  1. KIJK. Justin Timberlake doet monden openvallen wanneer podium gaat zweven en kantelen
    Play
    Celebrities

    KIJK. Justin Timberlake doet monden openvallen wanneer podium gaat zweven en kantelen

    Justin Timberlake (43) heeft z'n ‘Forget Tomorrow World Tour’ afgetrapt in Vancouver. Vooral het zwevende podium van de zanger deed de monden openvallen bij heel wat fans. Terwijl hij z'n hit ‘Mirrors’ zong, zat Timberlake vast in een veiligheidsharnas op een platform dat heen en weer schommelde. Op het einde van het nummer klapte het podium weer dicht. “Straf dat hij niet naar beneden is gedonderd", klonk het bij de fans. Op 3 en 4 augustus toont de zanger z'n kunstjes in het Antwerpse Sportpaleis.
  2. 19 jaar later: Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’. “Ik liet mijn platencontract ontbinden. Mensen verklaarden me gek”
    PREMIUM
    TV

    19 jaar later: Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’. “Ik liet mijn platencon­tract ontbinden. Mensen verklaar­den me gek”

    Dankzij haar overwinning in ‘Star academy’ straalde Katerine Avgoustakis (40) aan het showbizzfirmament, tot ze van de ene op de andere dag besliste om de spotlights vaarwel te zeggen. “Mensen verklaarden me gek, maar ik had er geen zin meer in”, vertelt ze. Vandaag voelt Katerine zich opnieuw klaar om te zingen in ‘Sing again’, nadat ze het afgelopen jaar door een diep dal ging. “Ik kampte met paniekaanvallen, kon geen gesprekken meer volgen... Het was héél pittig.”