Toeristen op station Brussel-Midi, die gisteren onderweg waren naar de kust.
Volledig scherm
Toeristen op station Brussel-Midi, die gisteren onderweg waren naar de kust. © Photo News

NMBS-baas dreigt treinverkeer naar kust stop te zetten: “Situatie dreigt onbeheersbaar te worden”

Sophie Dutordoir, de CEO van de NMBS, dreigt ermee om het treinverkeer naar de kust stop te zetten als de regering haar plannen niet herziet. Dat staat in de kranten van Sudpresse en in Le Soir. Minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) verzekert dat er extra agenten zullen worden ingezet om de raamregel op de trein te begeleiden. In de Kamer klonk het dat een reservatiesysteem wordt onderzocht. “Maar de trein moet voor iedereen toegankelijk blijven.”

  1. Vakbonden beschuldigen topman van “overmatig alcoholgebruik en verbaal geweld”: wat is er aan de hand bij de Nationale Loterij?
    PREMIUM
    6

    Vakbonden beschuldi­gen topman van “overmatig alcoholge­bruik en verbaal geweld”: wat is er aan de hand bij de Nationale Loterij?

    Opschudding in het huis waar de lottoballetjes vallen en de jackpots worden uitgedeeld. Jannie Haek (58), CEO van de Nationale Loterij, wordt “onaanvaardbaar verbaal geweld” en “overmatig alcoholgebruik” verweten. “Hij staat neus aan neus tegen je te roepen en noemt je dom in het bijzijn van anderen”, zegt een werknemer aan HLN. De vakbonden stuurden de raad van bestuur een officiële brief met hun bezorgdheden. Wat is er aan de hand? Haek was in het verleden al CEO van de NMBS Holding en staat bekend als iemand die “rechttoe rechtaan” is.
  2. Net als Celine Van Ouytsel werd ook Elien (43) veelvuldig bedrogen door haar man: “Je hoeft me geen kus te geven, ga maar achter je pc zitten”
    PREMIUM
    Getuigenis

    Net als Celine Van Ouytsel werd ook Elien (43) veelvuldig bedrogen door haar man: “Je hoeft me geen kus te geven, ga maar achter je pc zitten”

    “Iedereen heeft een mening over overspel, tot je het zelf meemaakt.” Elien (43) ontdekte - net als voormalig Miss België Celine Van Ouytsel (27) - veelvuldig bedrog bij haar man. “Ik las hoe hij seks had met een collega. Die vrouw had ook een foto van een zwangerschapstest gestuurd. Mijn hart stond stil”, getuigt ze bij HLN. Openhartig vertelt ze over het overspel. Ze besloot bij hem te blijven, maar is het vertrouwen volledig hersteld?