Red Lion Arthur Van Doren en marathonloper Koen Naert.
Volledig scherm
PREMIUM
Red Lion Arthur Van Doren en marathonloper Koen Naert. © Belga - Photo News

Onze olympiërs luiden alarmbel over vaccin: “Atleten zwijgen al vier jaar. Nu ze één keer hun hand opsteken, krijgen ze geen gehoor”

Olympische SpelenVele olympiërs zijn doodsbenauwd. In minder dan vier maanden starten de Spelen, maar ze blijven in het ongewisse over hun vaccin. De irritatie groeit, want hoe langer men wacht, hoe groter de kans dat goud helemaal niets wordt. Zwemcoach Ronald Gaastra stelt het scherp. “Zonder vaccin kúnnen we niet naar Tokio.” Of hoe de paniek steeds meer toeslaat. 

21 reacties

  • Paul Verbeeck

    3 jaar geleden
    Ze hebben voor deze status gekozen en zijn in principe werknemers . Niets meer dan een andere werknemer en die andere werknemers zorgen voor belastinggeld en winst van hun sponsors zodat deze atleten hun ding kunnen doen zonder te gaan werken in een bedrijf . Dus ieder op zijn beurt wachten .
  • Noella Vancompernolle

    3 jaar geleden
    Jullie zijn niet meer dan iemand anders. Sorry.
  • Ludwig De Witte-Steen

    3 jaar geleden
    Zet ze op de reservelijst en dan kunnen ze gevaccineerd worden wanneer iemand niet komt opdagen. Iedereen content.
  • Kurt Clement

    3 jaar geleden
    Die atleten doen ook maar gewoon hun job, net zoals alle andere werkende Belgen. Dus ik zou niet inzien waarom ze vroeger zouden moeten gevaccineerd worden dan hun leeftijdsgenoten ! Er zijn nog veel mensen die al langere tijd toeleven naar uitzonderlijke prestaties op hun job en die krijgen ook geen voorkeurs behandeling. Dus de atleten moeten gewoon hun beurt afwachten net zoals hun leeftijdsgenoten ! Ze zijn toch niet meer dan anderen, omdat ze toevallig heel goed zijn in wat ze doen ?
  • Monique Moens

    3 jaar geleden
    Beurt afwachten zoals de meesten van ons. Indien niet euro parlementariër achteraan aanschuiven.