AP
Volledig scherm
© AP

AstraZeneca levert bijna 260.000 vaccins in één keer, belangrijke stap voor Belgische campagne

AstraZeneca heeft gisteren 259.200 vaccindosissen geleverd aan ons land, de grootste levering tot nu toe van eender welke producent sinds de start van de vaccinatiecampagne. Maandag werden er ook al 179.000 Pfizer-dosissen geleverd, waarmee een verdere opschaling van de vaccinaties de komende weken mogelijk wordt.

160 reacties

  • Irene Nijs

    3 jaar geleden
    Goed gesproken Jos Vercammen. De meeste mensen lullen maar raak zonder enige kennis.
  • WALTER WIELANDT

    3 jaar geleden
    bij ons in de gemeente krijg ik vrijdag als 78 j mijn 1e prik en het is een pfizer en op 14 mei mijn tweede !!!Nu ben ik gerust hoor !!!
  • Jurgen De Daele

    3 jaar geleden
    Omdat andere landen niet van hun vaccin moeten weten, dus met een grote overstock zitten. Maar de Belgen malen er niet om een trombose mer of minder, maakt niet uit. Dit vaccin wordt toch voor het gewone werkende volk gereserveerd. De politieke elite en offspring krijgen wel iets dat veel en veel betrouwbaarder is, niet Alexandertje
  • Gerard Teeuws

    3 jaar geleden
    Als een ander land het niet wil?
  • louis reinquin

    3 jaar geleden
    Wel Mijnheer Vercammen in verschillende landen wankelen de virologen en toxicologen. Alleen hier schijnen ze dat niet te doen. En geef mij eens antwoord als viroloog waarom 60 plus er wel mee gevaccineerd mag worden en minder dan 60 niet. Die virologische uitleg heb ik nog nergens gehoord of gelezen. Maar dat zal wel aan mij liggen.