photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Jongeren stellen behalen van rijbewijs vaker uit

Jongeren stellen het behalen van een rijbewijs vaker uit tot het moment dat ze beginnen werken, en er dan plots dringend een nodig hebben. Dat blijkt uit een online bevraging door mobiliteitsclub VAB bij ruim 2.800 jongeren die bezig zijn met het behalen van het rijbewijs of het recentelijk behaald hebben.

11 reacties

  • Dirk De Buyst

    3 jaar geleden
    Op voorwaarde dat je bij de eerste poging slaagt voor zowel theorie- als praktijkexamen, kost het behalen van een rijbewijs te hoogste 207€. Een smartphone kost 3 tot 4 keer meer...
  • Karine Roeland

    3 jaar geleden
    Auto's worden onbetaalbaar, je staat veel in de file, parkeerplaatsen moeten plaats maken voor meer groen en je betaald je blauw aan een parkeerautomaat. En rijscholen en verzekeringen zijn ook niet goedkoop.
  • Werner Beckers

    3 jaar geleden
    Alle verkeersborden kennen is al onbegonnen werk
  • Wim Eggermont

    3 jaar geleden
    Wie wil er nu graag overal in de file staan!!
  • Bart Van der Stappen

    3 jaar geleden
    Ik stond verteld van die reportage. Ze hadden nog geen idee van de magnitude. Al eens rondereden de laatste jaren ? Verkeerskennis is zeer laag in België zeker als het gaat over details die betrekking hebben op andere voertuigen. Hoe veel autobestuurders die geen idee hebben wat lane filtering is en welke voorrangsregels er gelden. Ik denk zelfs oprecht dat 80% van alle bestuurders zouden buizen op hun theorie momenteel.