Patrick Lefevere over passie en ergernissen in HLN SPORTCAST: “Moesten de politici in mijn positie zitten, hadden ze al 10 jaar geen ploeg meer”

HLN SPORTCASTIn onze HLN SPORTCAST had Stijn Vlaeminck een goed gesprek met Patrick Lefevere. De manager van Deceuninck-Quick.Step is intussen 66, maar hij doet het nog altijd met veel passie. “Ik vecht voor mijn mensen. Als een pitbull.” Dat blijkt ook op Twitter. “Sommigen zeggen dat ik na 22u niet meer mag twitteren. Maar ik mag toch een mening hebben?” 

13 reacties

  • Victor OOMS

    3 jaar geleden
    Patrick heeft voor 150% gelijk. Wij hebben een bewindsploeg om hun riante loon op te strijken en voor de rest geen fluit waard op geen enkel gebied behalve de bevolking den duvel aandoen onder het mom van corona.
  • Ronny Popelier

    3 jaar geleden
    Dhr Patrick Lefèvre is een sterke man voor zijn ploeg zijn renners en alle medewerkers in de Deceuninck Quick Step ploeg. Moet het maar doen met beperkter middelen tegenover de buitenlandse ploegen, elk jaar opnieuw de meeste overwinningen, en sterke ploeg te kunnen samenstellen. Als men goed luister of leest naar Patrick Lefèvre, dan slaat hij meestal de na-El op de kop. Respect voor wat hij verwezenlijkt voor een Belgische ploeg, en niet met subsidies zoals lotto. Is meester in zijn vak
  • luc dierick

    3 jaar geleden
    als de politiekers met ons belastinggeld gaan lopen worden ze verguisd Als Lefevere met dat zelfde belastinggeld gaat lopen word hij gevierd Brood en spelen
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Ik ben allesbehalve fan van Lefevere, maar hij is toch een crack in zijn werk
  • Luc Cools

    3 jaar geleden
    Correcte analyse van Lefevre. Hoe politiekers ons land besturen bevat alle ingredienten voor een soap. Alleen is dit wel echt en geen soap.