Sergio Ramos.
Volledig scherm
Sergio Ramos. © Photo News

Sergio Ramos loopt spierblessure op ná interland tegen Kosovo en mist duels tegen Liverpool en Barcelona: “Dit doet pijn”

Buitenlands voetbalSergio Ramos (35) is weer out. De Spaanse verdediger sukkelt met een spierblessure in de linkerkuit. Dat heeft Real Madrid gecommuniceerd. Hij liep de kwetsuur op na het WK-kwalificatieduel tegen Kosovo gisteravond. 

4 reacties

  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Nog maar eens een feit die er moet toe aanzetten die interlands definitief op te doeken !
  • Joris Claes

    3 jaar geleden
    Ik denk dat Ramos voor die 5 minuten niet zo goed was opgewarmd. Dat is balen natuurlijk. Maar als je 35 jaar bent en nog voor je land wilt uitkomen, is dat zijn goed recht. Maar ik ken niet veel 35 jarige internationals. Maar als hij een record kan breken. Zou ik zeggen, doen! Maar luister vooral naar je lichaam. Want een record is het niet waard als je de rest van je leven klachten ondervind van blessures die niet goed meer genezen.
  • willem van gool

    3 jaar geleden
    Ben voor Madrid maar hier heeft Enrique laten zien dat hij wat van voetbal kent. Ramos is een beenharde verdediger die al heel veel geluk heeft gekend. Hij is kopbalsterk, in verdediging en aanval en scoort gemakkelijk. Maar in de opbouw is hij echt niet goed. Na balherovering, geeft hij te veel weg en toont hij weinig inzicht. Ver beneden zijn internationale reputatie. Ik ben daar op gewezen door Madrilenen die het kunnen weten. Ook op het laatste WK was hij met Spanje ver beneden de maat.
  • Francois Troch

    3 jaar geleden
    Enrique is van Barça natuurlijk Ramos is nog altijd een van sterkhouders van Real