Geen profrenners op de kasseien in Noord-Frankrijk dit voorjaar.
Volledig scherm
Geen profrenners op de kasseien in Noord-Frankrijk dit voorjaar. © AFP

Het doek valt definitief: geen Parijs-Roubaix dit voorjaar, Helleklassieker uitgesteld naar weekend van 2 en 3 oktober

WielrennenSchrap 11 april in de koersagenda en duid met rode stift het weekend van 2 en 3 oktober aan. Parijs-Roubaix verhuist door de coronasituatie in Noord-Frankrijk officieel van het voorjaar naar de herfst. Dat nieuws meldde ASO, de organisatie achter de Helleklassieker.

10 reacties

  • Stijn Rammeloo

    3 jaar geleden
    Roubaix in het najaar top
  • Alex Van Asbroeck

    3 jaar geleden
    De meeste renners zijn dan al ver over hun piek. Misschien een verrassende winnaar?
  • eric reynebeau

    3 jaar geleden
    Denk niet dat besmettingen in het rennerspeloton een probleem zijn, daar wordt meer getest dan eender waar en in geval van een positief geval direct quarantaine,enz. Maar heb je daarnet in het nieuws de duizenden jongeren bezig gezien in Brussel op de aprilgrap La Boum? En die worden niet getest en gaan dan lekker ouders en grootouders besmetten. En maar lachen met wie zich aan de regels houdt.
  • Anthony Peeters

    3 jaar geleden
    De besmettingen gebeuren niet op de koers want er mag niemand gaan kijken! Hier lukt dat perfect en wij zijn dan nog koers gek! Het is toch mooier om de renners die nu in vorm zijn te zien strijden in de ronde en week erop roubaix! Nu moeten die zelfde renners in oktober terug pieken!
  • Paul Verbeeck

    3 jaar geleden
    Als je sommige renners hun reactie hoort zijn deze blijkbaar enkel met hun eigen en hun inkomen bezig . Ze zouden hier beter dit ook stilleggen en sommige beslissingen nemers zouden aan geloofwaardigheid kunnen winnen .