Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert.
Volledig scherm
Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert. © Photo News

Lachaert heeft moeite om nog te geloven dat El Kaouakibi onschuldig is: “Lijkt me heel moeilijk om sommige stukken te beantwoorden”

Open Vld-voorzitter Egbert Lachaert vindt het moeilijk om nog te geloven dat Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi onschuldig is. Dat laat hij donderdag verstaan in een interview met VTM NIEUWS. Lachaert heeft El Kaouakibi sinds eergisteren niet meer gehoord, hoewel hij had gevraagd om snel antwoorden te krijgen op de onthullingen over onder meer het doorsluizen van subsidies naar persoonlijke vennootschappen. 

169 reacties

  • Dick De Zeure

    3 jaar geleden
    2,5 miljoen Euro investeren op haar leeftijd en op een paar jaar? Heeft ze de lotto gewonnen of een dikke erfenis gedaan of is er iets anders aan de hand?
  • Dick De Zeure

    3 jaar geleden
    Waarom zit deze vrouw nog niet in voorhechtenis?
  • Noel Laperre

    3 jaar geleden
    Het volk krijgt nu waar ze al 40 jaar voor stemmen. Enige oplossing is de trado’s der uit stemmen. Ttz. CD&V, Open-VLD, SP.a radicaal boycotten. Boycotten, jawel anders lopen ze via de oppositie langs de achterdeur te graaien.
  • lieven de ly

    3 jaar geleden
    het zijn dezelfde politieke oplichters die de wetten maken dus zal er iets veranderen in de toekomst ik denk het niet!
  • Etienne Bertels

    3 jaar geleden
    Als wij morgen als gewone burger een auto willen kopen en 10000€ cash willen betalen gaat dat niet, en die gooien maar met bedragen waar wij kunnen van dromen en dat blijkt allemaal te werken.(Sicilië is corrupt?)