Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Belga

Onze opinie. Het is hoog tijd om stil te staan bij het welzijn van de Belg aan het raam op de trein naar Oostende

Aan wie denken politici als ze beslissingen nemen over onze vrijheid? Welke Belg hebben ze voor ogen? Die vraag durft een bevoorrechte journaliste zich wel eens stellen, wanneer de spoorbaas ermee dreigt de treinen naar de kust stil te leggen, als de ridicule raamregel niet wordt afgevoerd.

10 reacties

  • Yolande MARIS

    3 jaar geleden
    Zichzelf verrijken dat is de hoofdbekommernis van politici daarom zitten ze in de raden van bestuur,richten vzw op en hebben ze contacten met grote ondernemingen.Van het volk eisen ze solidariteit met gans de wereld terwijl ze zichzelf niets ontzeggen.Op geen enkel vlak houden ze rekening met de bevolking ,dat een groot deel van ons in armoede beland kan hun niets schelen,zij blijven het geld aan deuren en vensters uitgooien voor alles en nog wat behalve voor hun eigen volk.Arrogante dictators.
  • oswald billiet

    3 jaar geleden
    Het begon aan zee bij de burgemeester en de Gouverneur. Zij verdragen dat vele volk niet. Nu kijken zij toe achter de hoek hoe de NMBS dat moet oplossen. Eerder dreigden zij al het station te sluiten. En dit ging maar door tot een rechter zei: het is nu genoeg, de grondwet in dit land wordt verkracht. Maar de vraag blijft, hoe kan het gezin zonder wagen uit Eeklo zonder miserie aan de kust geraken?
  • Frans Van den Bossche

    3 jaar geleden
    De vraag is eigenlijk : is niet naar de zee gaan zo moeilijk? Ga gewoon niet.Ook niet met de wagen.
  • Nadine Abe

    3 jaar geleden
    Aan wie ze denken , aan niemand want die politiekers zijn wereldvreemd. Er is geen enkele politieker die kort bij de bevolking staat die kennen het echte leven niet .
  • Gerrit Meeusen

    3 jaar geleden
    Vandaag 100 man morgen duizend man , reserveren met rechtstreekse treinen van grote stations , moeilijk ?