AP
Volledig scherm
© AP

IN BEELD. Waterkanon, vuurtjes en bebloede agenten bij "veldslag" in Ter Kamerenbos

34 gewonden waarvan 26 agenten en acht aanwezigen, en zeven paarden gekwetst. Dat is de zware (voorlopige) balans na de beëindiging van het nepfestival ‘La Boum’ in het Brusselse Ter Kamerenbos. 

68 reacties

  • Guy Persoons

    3 jaar geleden
    Als uw zoon of dochter gisteren in « Ter Kamerenbos » aanwezig was hebt U als ouder in hun opvoeding gefaald …
  • Joseph swaenen

    3 jaar geleden
    Voer de legerdienst terug in en ook voor de dames, een heel jaar doen wat anderen zeggen zonder tegenspreken en dapper met je weet wel wat laten spelen tot het pijn doet. Eens zien hoeveel van deze brave jongeren op het einde van hun dienstjaar nog een paar extra strafmaanden mogen doen. Mama zal niet moeten klaar staan om te komen klagen.
  • gerard van bocxlaer

    3 jaar geleden
    Het jongeren uitschot van Belgie heeft zich nog eens uitgelaten. En nu gaan ze de goddelijke onschuld verkondigen en alles is de schuld van de politie natuurlijk. Nu zijn ze bij hun ouders gaan klagen van wat ze zijn aangedaan en ze zo meteen besmetten.
  • Louis Heyens

    3 jaar geleden
    Voor burgemeester Philippe Close zijn de agenten niks meer als "modern kanonnenvlees" Ze (de agenten) staan in de vuurlinie, krijgen stokken, stenen, flesjes, ... naar het hoofd gesmeten en morgen mogen ze dat opnieuw verwachten. Ze mogen niks terugdoen want anders is er "overdreven politiegeweld" en dat terwijl HIJ (burgemeester Philippe Close) niet eens de moeite wilt doen om het park te sluiten of om tijdig in te grijpen. En dat is niet de eerste keer dat HIJ dat lapt.
  • Martin de Backer

    3 jaar geleden
    Dat ze die jeugd eens een dag laten mee werken op een corona afdeling , waar ze met veel inzet ( chapeau !! ) proberen om levens te redden en niet alleen oude maar ook jonge mensen .