Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Geert De Rycke

Vlaanderen zet volgende week meer dan 250.000 vaccins, week erna minstens 350.000

Voor het eerst sinds de start van de vaccinatiecampagne zullen er volgende week meer dan een kwart miljoen vaccins worden toegediend in Vlaanderen. Na 212.500 vaccinaties deze week, staan er volgende week net geen 253.000 op de planning, opnieuw een kleine 20 procent meer. Dat blijkt uit een update op de website van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Voor de week daarna staan er zelfs al meer dan 350.000 vaccinaties ingepland.

28 reacties

  • Hans Bischoff

    3 jaar geleden
    Sorry, maar de 65+ moesten reeds allemaal in maart ingeënt zijn! Een dikke proficiat Beke en VDB goed gewerkt
  • Erwin De Meyer

    3 jaar geleden
    Die gaan zichzelf nog voorbij fietsen
  • Gert Veer

    3 jaar geleden
    Ondertussen in Nederland al 2,5 miljoen prikken gezet, in België 1,8 miljoen. We zijn nochtans 2 weken eerder begonnen. We doen het tóch zo ongelooflijk goed!
  • Patrick Braekeveldt

    3 jaar geleden
    In de regio Kortrijk hebben nu pas de + 80 jarigen een oproepingbrief ontvangen voor de 2e week april ,het gaat eigenlijk niet vooruit hier !
  • Sofie Vanderhoogerheide

    3 jaar geleden
    België ziet tijdelijk af van 70.000 vaccins, om solidair te zijn met de 5 Europese landen die achter lopen. En ondertussen stijgt het aantal ziekenhuisopnames maar verder. Dit is hallucinant. Oh ja, we krijgen er extra in het najaar. Om wie dan te vaccineren? Iedereen ging toch tenminste een eerste vaccin gekregen hebben tegen 11 juli? Dus het tweede ten laatste 11 oktober?! Leugens leugens leugens