15 jaar Chiro EnWéKa: feestweek vol leuks en lekkers

Nieuwerkerken -

In de lente 2006 zag Chiro EnWéka het licht. De jeugdbeweging viert nu haar 15-jarig bestaan. Niet eenvoudig in deze tijden, maar de chiro weet te verrassen met enkele activiteiten die toch coronaproof zijn. Leden maar ook ouders en sympathisanten kunnen meevieren en partyboxen en ander lekkers bestellen.

“Het 15-jarig bestaan van onze Chiro staat voor de deur. En zo een speciaal moment kunnen we natuurlijk niet laten passeren zonder het te vieren! Daarom organiseert Chiro eNWéKa een heuse Feestweek! Iedere dag van de week voorzien we een leuke activiteit voor zowel jong als oud. De Feestweek zal starten op maandag 5 april met als grote afsluiter op 11 april een chiro-namiddag voor spel en plezier”, zo laat de leiding weten.  len

Op het menu van de feestweek staan leuke activiteiten voor de leden, en ook veel lekkers voor ouders en sympathisanten. Een overzicht:

Maandag 5 april: Schijt je rijk. Een veld is onderverdeeld in vakken. Wie het juiste vakje koopt (waar het paard iets laat vallen …) wint een leuke prijs.

Dinsdag 6 april: online quiz. Er zijn twee versies: één voor -12-jarigen en één voor de +12-jarigen

Woensdag 7 april: snoepzakkenslag. Online bestellen kan tot 2 april. De snoepjes worden op 7 april aan huis geleverd.

Donderdag 8 april: partyboxen. Een mannen-, vrouwen, of kinderbox vol lekker kan online worden besteld tot 2 april en wordt aan huis geleverd op 8 april.

Vrijdag 9 april: verjaardagstocht. Deze wandeltocht rondom Nieuwerkerken bevat ook enkele opdrachten en spelletjes. Uiteraard kan er op een later moment ook worden gewandeld.

Zaterdag 10 april: Keti pasta’s, in samenwerking met Kelsbekerhof. Bestellen kan tot 4 april, afhalen op zaterdag 10 april aan de chirolokalen.

Zondag 11 April: Chiro voor alle leden om de feestweek af te sluiten. In verschillende groepen en op aparte tijdstippen, om alles veilig te laten verlopen!

Meer info en alle links om te bestellen of reserveren zijn te vinden op de Facebook-pagina van Chiro EnwéKa.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer