Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze huisref Tim Pots tackelt grootste arbitrale hangijzers: “Over bepaalde fases wordt met geen woord gerept. En zo jaag je iedereen tegen jou in het harnas”

Jupiler Pro LeagueMoney-time in de Jupiler Pro League. Voor de spelers, maar óók voor de mannen met de fluit en de mannen aan de knoppen in de VAR-bus. Met onze huisref Tim Pots (46) tackelden wij de grootste arbitrale hangijzers. “De switch naar semi-profs in het busje heeft de problemen niet opgelost.”

12 reacties

  • St V riel

    3 jaar geleden
    Tamara Thys, en jij moet je anti Anderlechtbril afzetten en eens kijken hoeveel strafschoppen (dit seizoen) door de scheids werden gefloten die na de var NIET toegekend werden.
  • Erik De baene

    3 jaar geleden
    Als club-fan moet ik wel toegeven dat ook Club wel eens wordt bevoordeeld
  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    Erwin, het was dhr pots die 15 jaar geleden 2 terechte goals van STVV afkeurde op het veld van juist ja, Anderlecht en er ook geen commentaar op had
  • marianne heerwegh

    3 jaar geleden
    De uitleg omdat Pots geen uitgesproken topper was wil zeker niet zeggen dat hij het niet weet, hij kent het regelement of zijn broekzak. Of nu het regelement niet naar de supporter zint doet er niet toe. In het verkeer zijn ook regelementen waar niet iedereen het mee eens is ! ! !
  • Tamara Thys

    3 jaar geleden
    Erwin zet uw paarse bril eens af en ga er om te beginnen alle penalty’s eens op na die Anderl dit seizoen al gekregen heeft. Bekijk die eens nuchter , je zal zien dat van die 10 (of zijn het er al 11) er zeker enkele zuivere cadeautjes bij zaten...