Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden.
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden. © Photo News

Minister Verlinden schrijft open brief aan jeugd: “Het einde is écht in zicht, verzin een challenge en motiveer elkaar”

Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) heeft een open brief geschreven naar de jeugd, nadat het twee avonden op rij tot confrontaties gekomen is tussen honderden jongeren en de ordediensten in het Ter Kamerenbos in Brussel. “Het einde is nu écht in zicht, verzin een challenge en motiveer elkaar", klinkt het.

150 reacties

  • ignace lambert

    3 jaar geleden
    het einde is in zicht . welk einde?
  • Erik Bervoets

    3 jaar geleden
    Over twee weken: er komt écht een complete Lockdown.
  • Dirk Van Roey

    3 jaar geleden
    Minister Verlinden, ik wil jou ook vragen om één keer je rug te rechten en je schouders eronder te zetten, om te laten zien waarom jij met recht de toekomst bent. Samen met uw collega's: wees creatief en motiveer elkaar. Bedenk een challenge, bijvoorbeeld een vaccinatiecampagne die werkt. Wees creatief en motiveer elkaar. En deel die challenge. Werk voor ons, niet tegen ons. Zo lang dat niet lukt, laat de cavalerie gerust thuis.
  • Jan peeters

    3 jaar geleden
    Wat een gezaag hieronder, een normaal mens weet toch dat men geen perspectief kan geven als je ziet hoe een deel van de bevolking zich gedraagt. Het leuke is dat net die klagers zich niet aan de regels houden en zorgen dat alles dicht blijft, maar zo slim zijn jullie blijkbaar niet.Ik, mijn kinderen en kleinkinderen voelen ons totaal niet opgesloten, denken positief en maken er het beste van, kijk naar nadere landen waar het veel erger is, maar wat luxe opofferen is zo moeilijk.
  • patrick joris

    3 jaar geleden
    de wereld is om zeep en dat door de mensen zelf , dit ga je niet oplossen met een open brief hoor