De ingebouwde gps van de paarden werkte bijzonder goed.
Volledig scherm
De ingebouwde gps van de paarden werkte bijzonder goed. © Twitter

Straffe beelden na interventie in Ter Kamerenbos: politiepaarden galopperen zonder ruiter terug naar kazerne

Onwaarschijnlijk maar waar: na de interventie in het Ter Kamerenbos zijn twee politiepaarden zonder ruiter teruggekeerd naar hun kazerne in Etterbeek. Ze galoppeerden rond 20 uur door de Brusselse straten, gelukkig zonder een ongeval te veroorzaken.

151 reacties

  • koen leenknecht

    3 jaar geleden
    Wie de miljarden extra schulden naar de volgende generaties doorschuift mag ze als een boemerang hard in zijn gezicht terug krijgen !
  • Eveline Van den Hout

    3 jaar geleden
    Slimme dieren : de enige met gezond verstand, namelijk weglopen, recht naar huis.
  • Bart Timperman

    3 jaar geleden
    Deze jongeren hebben totaal geen respect voor hun medemensen die al een jaar hun best doen om alle maatregelen te volgen. Denken ze dat dat jongeren de enigen zijn die het moeilijk hebben, dertigers, veertigers, vijftigers, de hele bevolking heeft het moeilijk maar gelukkig is de meerderheid solidair met elkaar. Dit groepje asocialen wil feesten en zuipen, even in de aandacht staan terwijl de meeste besmettingen momenteel bij jongeren worden vastgesteld. Geen enkel respect voor dit zootje!
  • Jil Heirman

    3 jaar geleden
    Men moet stoppen paarden te gebruiken. Zij kiezen hier niet voor!
  • Ben Vandam

    3 jaar geleden
    De resistance wordt steeds groter! Bedank de onverkozen klungelaars maar! Mensen hebben het helemaal gehad met deze tyrannie xxx