Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ruis op de lijn tussen Sagan en BORA? “Als Denk me niet meer nodig heeft, ben ik de eerste om een andere ploeg te zoeken”

WielrennenKomt er na dit seizoen een einde aan het huwelijk tussen Peter Sagan en BORA-hansgrohe? De 31-jarige Slovaak is einde contract en een verlenging lijkt niet voor meteen te zijn. Teammanager Ralph Denk twijfelt of Sagan z'n miljoenencontract nog waard is en zei zelfs dat de drievoudige wereldkampioen “stilaan in de herfst van zijn carrière komt”. Sagan zelf reageerde gevat in een interview met Cyclingnews: “Ik voel me nog niet oud.”

2 reacties

  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Woorden is één zaak prestatie is iets anders, al twee jaar is het duidelijk minder met Sagan want feiten zijn niet te weerleggen.
  • Bart Dekort

    3 jaar geleden
    Sagan kan zeggen wat hij wil om nog een vet contract te bekomen. Gelukkig is het geen politiek waar degene die de andere de grootste leugens kan wijsmaken het het verst schopt. Neen, in de sport en het bedrijfsleven wordt men afgerekend op basis van prestaties. Dus of hij zich oud voelt of niet is onbelangrijk.