Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Club-voorzitter Verhaeghe strijdvaardig na mislukte beursgang: “Dit is uitstel en geen afstel”

Club BruggeClub Brugge is, ondanks de mislukte beursgang van vorige week, nog steeds van plan om de beurs op te gaan. Dat bevestigt voorzitter Bart Verhaeghe in een gesprek met VRT NWS. “Binnen een aantal jaar zullen we nog aangenaam verrassen", klinkt het zelfs ambitieus.

12 reacties

  • Frank Rolus

    3 jaar geleden
    Je zou denken een deeltje van je geliefde ploeg is dan een beetje van jou Maar ... mijn heer Verhaege zal wel voor jou beslissen dan Normaal moet men elke aandeelhouder uitnodigen op de algemene vergadering van de boelhouding maar blijkbaar zijn dit dan aandelen zonder stemrecht ??
  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    @bart algoet : een goede belegger heeft ook defensieve aandelen in zijn portefeuille. Het grote voordeel om voetbalclub als club in uw portefeuille te hebben is dat je weet wanneer je moet kopen en verkopen omdat je als supporter ook wel ziet wat er gebeurt. Voor het vlugge geldgewin moet je het niet doen, dan moet je gokken op farma-aandelen in ontwikkelingsfase.
  • Jeroen Beckers

    3 jaar geleden
    Hij dacht op de kap van z'n zogezegd geliefde supporters veel geld te verdienen, meer is het niet.
  • bart algoet

    3 jaar geleden
    Als je de beurscurves ziet van voetbalploegen als Ajax en Manchester United dan zou ik persoonlijk ook passen voor een belegging in een voetbalploeg. Weinig spectaculair zou ik zeggen. Sentiment speelt hier geen rol.
  • Marc Werbrouck

    3 jaar geleden
    Ik ben allergisch voor zo'n mensen. Profijt halen uit de simpele supporters om nog sneller rijk te worden. Voetballerij is hun inkomen en de beursgang mislukte. Zal nooit meer lukken want de West-Vlaamse nuchterheid geeft zo'n zaak geen geld.