Lukaku werkt in twee tijden binnen.
Volledig scherm
Lukaku werkt in twee tijden binnen. © AP
Bologna BOL
0
EINDE
1
Internazionale INT
  • Romelu Lukaku Goal 31'

Lukaku opnieuw matchwinnaar, Rode Duivel maakt twintigste van het seizoen tegen Bologna

Serie AInter heeft Bologna met 0-1 verslagen. Romelu Lukaku was opnieuw de grote man bij Inter. Hij scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. Dankzij het puntenverlies van stadsgenoot AC Milan en het Juventus van Cristiano Ronaldo loopt Inter nog wat verder uit in de klassering. De titel ligt binnen handbereik.

16 reacties

  • Jonas Van snee

    3 jaar geleden
    Als Inter kampioen speelt is het mede dankzij hem. Een Ronaldo of een Messi zal hem nooit worden en dat weet em ook wel. Een spits die doelpunten maakt meer moet da niet zijn,
  • Patrick Vriends

    3 jaar geleden
    Heel grote meneer en spits petje af voor big Rom.
  • percy colman

    3 jaar geleden
    Is gewoon de beste op het moment,sterk,snel,goeie trap zowel links als rechts,goed in de combinatie en ja zelfs technisch goed(geleerd met de jaren) respect romelu.
  • Dave Janssens

    3 jaar geleden
    Piet Janssen dankzij Lukaku staat Inter op kop in de serie A en u mag in Milaan gaan vragen hoe lang dat geleden is en of zij dat weten te appreciëren. Vanuit uwe zetel is het makkelijk kritiek geven natuurlijk, maar als je zelfs niet wil zien dat het spel van Romelu in alle facetten aanzienlijk verbeterde en hij beter is dan ooit moet ge misschien een brilletje overwegen. Mij is geleerd dat je ook dankbaar kan zijn met wat je hebt. Groeten, de Belg.
  • Piet Janssen

    3 jaar geleden
    Beste Gino, ik heb niet gezegd dat Lukaku een slechte spits is. Vindt hem alleen niet speciaal. Het gaat niet alleen om het aantal doelpunten maar vooral om het moment en tegen wie deze worden gemaakt. Voor Inter en ook voor de Duivels heeft hij op de meest belangrijke momenten nog niets beslissends gedaan. Groeten, Piet