Henk van Aert en Adrie van der Poel aan de start in Antwerpen.
Volledig scherm
Henk van Aert en Adrie van der Poel aan de start in Antwerpen. © HLN

"Met vorm van Strade had hij waarschijnlijk gewonnen”: de Ronde door de ogen van pa Van Aert en vader Van der Poel

Ronde van VlaanderenHet heeft niet mogen zijn voor Mathieu van der Poel en Wout van Aert. De Nederlander strandde op plaats twee, onze landgenoot werd zesde. Dat zal ook bij vaders Adrie en Henk tot teleurstelling geleid hebben. HLN en VTM zaten de hele dag in het spoor van de papa’s van de twee topfavorieten. In dit artikel krijgt u al een voorsmaakje van hún Ronde, morgen volgt een uitgebreide video.

5 reacties

  • jef caers

    3 jaar geleden
    Mathieu VdP heeft de wedstrijd opengebroken en op alle heuvels de beste renner in koers Spijtig dat hij in de spurt geklopt word, hij verdiende beter
  • Louis Bellings

    3 jaar geleden
    De media maken van "de grote drie" een karikatuur.Even terug iedereen met gelijke voetjes op de grond.
  • Luc Ver Eecke

    3 jaar geleden
    Wat ik begrijp door corona is dat de gewone man gevraagd word om thuis te kijken , maar niet dat ge ziet gans de familie van renners ook bondscoaches en politiekers, bekende Vlamingen en andere in beeld staan . Wonen die allemaal langs de parkoers ??
  • stefaan lalonge

    3 jaar geleden
    Natuurlijk zijn Henk en Adrie trots op hun zonen. Ze zouden dat zelfs zijn als het geen topsporters waren. Maar in feite mogen zij ook trots zijn op zichzelf. Zij hebben hun zonen de juiste opvoeding gegeven. Beiden zijn en blijven ondanks hun succes met beide voeten op de grond en zijn steeds sympathiek, aanspreekbaar en benaderbaar. Wat mij betreft een dikke chapeau voor Adrie en Henk.
  • Frank Van der Vloot

    3 jaar geleden
    Meesterlijk , eerst nog ff langs mama en papa en dan volle gas . Weten waar je vandaag komt is weten waar je naar toe gaat . Succes meester .