Photo News
Volledig scherm
© Photo News

‘Dancing Dimi’ debuteert in Premier League Darts, LIVE te zien op VTM 4: “Mooie binnenkomer als ik Van Gerwen klop”

DartsMeteen een Belgisch-Nederlands topduel in de Premier League voor debutant Dimitri Van den Bergh (26). Onze landgenoot opent vanavond de prestigieuze dartscompetitie tegen drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen. “Als ik hem kan kloppen, zal me dat veel vertrouwen geven.”

10 reacties

  • RUBEN BERLAMONT

    3 jaar geleden
    Gerwin Price is positief getest op Covid, James Wade is zijn vervanger.
  • Frederic Schruws

    3 jaar geleden
    Veel geluk Dimmi. Top dat VT4 uitzending voorziet alleen de commentaar is gewoon ni om aan te horen. Degene die dit geen sport noemen zelf is proberen een degelijk niveau halen en dan híer komen lullen.
  • Marc Maes

    3 jaar geleden
    Beter die uitspraken achterwege laten..speelt veel beter als niemand iets verwacht!
  • Kris Claes

    3 jaar geleden
    Zielige reacties weeral troef hier. Schandalig hoe klein en zielig sommige mensen kunnen zijn. Gun elkaar iets en stop met alles verzuren. Top om eindelijk eens wat andere sporttakken te zien. Zorgt voor afwisdeling. Top dat landgenoten ook elders goed doen. Alle verzuurden doe aub geen moeite om jullie eigen falen op anderen te weerspiegelen. Laat positief nieuws postief blijven en ga elders blaffen.
  • Andy de Wolf

    3 jaar geleden
    beste peter, omdat darts een sport is mischien? en omdat er vroeger geen deftige mogelijkheden bestonden om te dartsen buiten ergens in een cafe. maar darts behoort tot dezelfde categorie als boogschieten. en dit is inderdaad een sport, omdat er geen enkel andere sport is waarbij je compleet 0,0000 procent stress mag hebben. dus niet omdat het enkel op cafe kon gespeeld worden dat het een cafespel is.