Njam!-chefs Roger Van Damme, Dominique Persoone en Peppe Giacomazza zijn er al bij van het eerste uur.
Volledig scherm
Njam!-chefs Roger Van Damme, Dominique Persoone en Peppe Giacomazza zijn er al bij van het eerste uur. © njam!

Njam!-chefs klappen uit de biecht voor 10-jarig bestaan: "Keukenstress om 7 uur? Pak een shotje tequila of twee”

10 jaar njam!Terwijl u en ik snakken naar de heropening van de horeca kunnen we tussen de afhaalmaaltijden door van deze gekke periode gelukkig ook nog gebruik maken om zelf wat vaker in de kookpotten te roeren. Dat merken ze ook bij njam!, het culinaire platform van Studio 100, dat dit jaar tien kaarsjes uitblaast. Wij vroegen hen naar welke gerechten de Vlaming het vaakst op zoek gaat en kwamen nog een heleboel andere dingen te weten. Keukenstress? Kalmte kan u redden. En anders is er nog.... tequila.

6 reacties

  • Koenraad Verstraeten

    3 jaar geleden
    Ik kijk al jàààren naar Njam. De meest leerzame koks zijn Johan(Seghers), Roger(Vandamme, uiteraard Peter(Goossens) maar het liefst luister ik naar Jan Buytaert. Je hoort gewoon; die geeft les! En hij kan daar zo smakelijk over vertellen, met zijn laag/hese bromstem. Kleine maar heel bruikbare tips in overvloed. Dominique is de ambiance-man! Als je van je hobby, je passie je beroep kan maken, daar MOET je gewoon plezier in hebben en dàt hoor je aan die mannen. Top, Njam! Doe zo voort. Ik geniet!
  • Laurens Van Lieshout

    3 jaar geleden
    Paar uurtjes Njam; super ontspannend. Die nieuwe kok Michaël Sels vind ik ook echt de max
  • willem merken

    3 jaar geleden
    wat mij daar is dat de afleveringen die op televisie getoond worden meestal dateren van 5/6 jaar of zou dat iets zijn van dan moeten we meer representatiekosten als we recentere opnames uitzenden.
  • Joris Neyt

    3 jaar geleden
    Ik ben een trouwe kijker van Njam. Ik zap wel weg door het taalgebruik van Persoone, Asmundsdottir en Giacomazza. Doe dit in je restaurant of thuis, Vlaams/nederlands is toch zo moeilijk niet.Ik heb het niet moeilijk met couleur local maar dit is er echt over.
  • franky van damme

    3 jaar geleden
    Ik kijk dagelijks. Toffe bende.