Een knuffel van Kompany voor Nmecha.
Volledig scherm
Een knuffel van Kompany voor Nmecha. © Photo News

Nmecha: “Als we zo voetballen, kunnen we iedereen aan. Ook Club” - Trebel: “El Hadj had me gezegd zo te scoren”

AnderlechtVan de hel naar de hemel. Lukas Nmecha miste snel na de pauze een belangrijke penalty om Anderlecht op 0-1 te zetten, maar had meteen erna een prima assist in huis. Ashimeru bedankte, waarna een Anderlecht onder stoom brandhout maakte van Antwerp. “Dit zat er al enige tijd aan te komen”, sprak de Duitse spits.

7 reacties

  • Sjonny Martero

    3 jaar geleden
    Club Brugge zal zich moeten reppen. Het is duidelijk dat Anderlecht aan het verbeteren is.
  • tony batsleer

    3 jaar geleden
    Anderlecht speelde inderdaad vlot voetbal. Maar toevallig of niet 2 ploegen die anderlecht connecties hebben hebben verloren? Antwerp/vercauteren, Oostende/coucke. Zou men contact gehad hebben. Zonder Play off 1/europees voetbal was het misschien over en out met Anderlecht. Want antwerp was echt zichzelf niet.
  • Sonja De Grave

    3 jaar geleden
    Benieuwd hoe ze zullen reageren als er in alle lijnen door Club druk zal worden uitgevoerd Anwerp was een schim van zichzelf en er was een totaal gebrek aan grinta Dat zal met Club wel even anders zijn. Daarbij komt ook nog dat Club 2 x meer talent lopen heeft dan Antwerp
  • luc schegers

    3 jaar geleden
    Antwerp liet zich gewillig wegblazen, Lukaku is een meerwaarde voor de tegenstander...
  • Kato De Cock

    3 jaar geleden
    Nmecha heeft gelijk dat ze de evenknie kunnen zijn. Hoewel ik geloof dat dit enkel kan met een goede dag voor Anderlecht en een offday van Club. Als beide ploegen op hun sterkst staan en spelen, denk ik dat Club nog een maatje te groot zal zijn. Anderlecht was zeker goed (niet waaaw), maar Antwerp speelde wel ronduit zwak.