De windparken van Colruyt Group voor de kust van Oostende kunnen voortaan stroom leveren aan 130.000 Belgische gezinnen.
Volledig scherm
PREMIUM
De windparken van Colruyt Group voor de kust van Oostende kunnen voortaan stroom leveren aan 130.000 Belgische gezinnen. © DATS24

Groene stroom van Colruyt in huis? Vanaf vandaag is energiecontract van DATS 24 mogelijk

Groene stroom ‘van de Colruyt’ in huis: voortaan kan het. Vanaf vandaag is het mogelijk via DATS 24, de brandstofleverancier van de groep, een energiecontract af te sluiten. De geleverde stroom is 100 procent groen en door Colruyt zelf opgewekt, op Belgische bodem. Het is daarmee de eerste retailer die duurzame energie levert aan z’n klanten.

24 reacties

  • Dries Flamen

    3 jaar geleden
    Hopelijk hebben de intekenaars bij een windluwe nacht ook nog stroom, of zou die dan niet meer 100% groen zijn?
  • Willy Niclaes

    3 jaar geleden
    En wat als het windluw is en geen zon ? Beter een modern kerncentraaltje plaatsen veel zekerder , goedkoper en goed voor de natuur want geen uitstoot
  • Dexter De Grave

    3 jaar geleden
    Vandaag verstuurd aan mijn leverancier van "100% groene stroom" Beste, graag wil ik nog enkel groene stroom kopen die op een efficiënte manier is opgewekt. Per essentie dus energie uit kernenergie. Ik ben een tegenstander van gesubsidieerde stroom. Zou u dat voor me willen regelen en ook de prijs aanpassen? Dank.
  • Fonske Beys

    3 jaar geleden
    Nu nog vastgoed verhuren en kopen . Zo wordt het terug betaalbaar , nu door makelaar onbetaalbaar . Honderdduizenden gezinnen zitten door hen in de problemen .
  • thomas deurne

    3 jaar geleden
    voor mij persoonlijk niet goedkoper. best een onafhankelijke test via VREG doen