Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

K3-film wijdt drive-incinema De Panne in: “Goed concept, maar winstgevend is het niet”

ShowbizzDe cinemazalen zijn nog altijd toe, maar op de parking van Plopsaland is de lentebioscoop officieel geopend. Gisteren was er de première van de nieuwe K3-prent 'Dans van de Farao', waarbij de K3'tjes zelf in drie blauwe cabrio's - op anderhalve meter - voor een zee aan lachende gezichtjes zorgden. Organisator Kinepolis blikt terug op een geslaagde vuurdoop, en heeft hoop voor de rest van het filmjaar. “Maar hiermee maken we ons verlies niet goed.”

2 reacties

  • Killer boy

    3 jaar geleden
    Jean voor niets gaat enkel de zon op. Een bedrijf enige doel is winst maken anders heeft geen recht van bestaan. Jij gaat toch ook niet gratis werken?
  • Jean Tiebackx

    3 jaar geleden
    Oh, juist, het draait weer enkel om geld.
  1. ‘Lift You Up’ gaat verder waar andere talentenjachten eindigen: Laura Tesoro en co. gaan op tournee met winnaar
    PREMIUM
    TV
    2

    ‘Lift You Up’ gaat verder waar andere talenten­jach­ten eindigen: Laura Tesoro en co. gaan op tournee met winnaar

    Een hit met Metejoor (33) of Bart Peeters (64)? Het podium delen met Laura Tesoro (27) of Jasper Steverlinck (48)? VTM maakt het binnenkort mogelijk in een gloednieuwe talentenshow. Andere talentenjachten, zoals ‘The Voice’, eindigen wanneer de winnaar gekroond wordt, maar dan begint het bij ‘Lift You Up’ pas. Als onbekend Vlaams talent krijg je de kans om met één van de vier bekende artiesten een nummer uit te brengen én vervolgens op tournee te gaan.
  2. DUBBELINTERVIEW. Christopher Timmerman en mama Lynn over haar jongdementie: “Wat er ook gebeurt, ik wil niet als ’n plant leven”
    PREMIUM
    BV

    DUBBELIN­TER­VIEW. Christop­her Timmerman en mama Lynn over haar jongdemen­tie: “Wat er ook gebeurt, ik wil niet als ’n plant leven”

    Ze willen er voor het eerst en voor het laatst samen over praten: Christopher Timmerman (38) en zijn mama Lynn (56), willen duidelijk maken dat het leven niet voorbij is wanneer je alzheimer hebt. Twee jaar geleden werd jongdementie vastgesteld bij Lynn (56) en dus genieten moeder, zoon en schoondochter Stéphanie Planckaert (35) des te meer van hun momenten samen. Maar de ziekte blijft een donkere schaduw die hen achtervolgt, vertellen ze in ‘Dag Allemaal’. “Mama belde eens in paniek naar Stephanie, omdat ze niet meer wist waar ze was.”