De totale waarde van de cryptomarkt is nu meer dan 2 biljoen dollar.
Volledig scherm
De totale waarde van de cryptomarkt is nu meer dan 2 biljoen dollar. © REUTERS

Cryptomarkt verdubbeld in waarde: voor het eerst meer dan 2.000 miljard dollar waard

De totale waarde van alle cryptomunten samen is voor het eerst meer dan 2 biljoen dollar. Dat is 2.000 miljard dollar of zo’n 1.700 miljard euro. Daarmee is de cryptomarkt in twee maanden tijd in waarde verdubbeld. 

9 reacties

  • Johan Vroonen

    3 jaar geleden
    Centrale banken rekenen flink door als je veel internationale transacties doet. Doe je het zelfde via crypto op betrouwbare gedecentraliseerde wijze, dan zijn kosten verwaarloosbaar. Non Fungible Tokens (NFT's) bieden de mogelijkheid voor kunstenaars om hun kunstwerk incl. certificaat rechtstreeks zonder tussenpartij aan de eindklant aan te bieden : game changer voor muziek, gaming, en alle vormen van kunst. Smart contracts : microleningen, verankeren van supply chains... The sky is the limit!
  • Ward Berden

    3 jaar geleden
    Weer enkele mooie reacties hieronder van mensen die geen risico durven aangaan, daardoor de boot gemist hebben en nu kwaad zijn op de hele wereld omdat ze zelf al die winsten op tafel hebben laten liggen.
  • Kris Van Linden

    3 jaar geleden
    We staan juist voor een crash van zowel aandelen als cryptomunten...
  • Pol Van Gils

    3 jaar geleden
    Marc en Walter, misschien een beetje moeite doen en wat meer over crypto lezen. U kan daar een aardig centje mee verdienen. Uw geld op de bank is ook maar lucht hoor!
  • theo van zantvoort

    3 jaar geleden
    Ge kunt er in Spanje al appartementen mee kopen 👍