REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Urenlang in de rij voor reservelijst vaccins: nu al meer dan 360.000 wachtenden

Het aantal ziekenhuisopnames gerelateerd aan Covid-19 blijft stijgen. Het gemiddelde zit nu op dagelijks 267,9 opnames, een stijging met 11 procent. Met het aantal besmettingen gaat het wel de goede kant uit: voor de derde dag op rij werd er een daling opgetekend. Sinds de start van de coronapandemie iets meer dan een jaar geleden zijn in ons land op dit moment 902.964 coronagevallen vastgesteld. 

86 reacties

  • Marga Printemps

    3 jaar geleden
    Aan al de reeds gevaccineerden en diegene die staan te springen om gevaccineerd te worden, wacht maar tot de vele varianten gaan komen. Uw immuunsysteem valt het eigen lichaam aan.
  • Dany Herman

    3 jaar geleden
    Wie niet gevaccineerd is weren uit vliegtuig enz.ok maar dan ook geen belastingen en btw enz. Trek dan alles zo door. Ik moet geen Astra brol de rest mag gerust komen.
  • Bart Mertens

    3 jaar geleden
    een kleine tip: ga eens naar youtube en kijk naar een Duits filmpje. Het heet: "verhoudingen corona tov bevolking 2021" . Denk ervan wat je wilt, maar de cijfers die ze vernoemen zijn correct.
  • Seric Josko

    3 jaar geleden
    Grappig dat iedereen dat ier ons verkoopt hoe Astra Zeneca veilig is , zelf is vaccineerd met Pfizer of Moderna.. Ik ben geen zot, tes Pfizer voor mij of niets..punt einde discussie..
  • roger boons

    3 jaar geleden
    hoop dat velen dat az weigeren .