'Te expliciete' video van Camille Dhont verwijderd: "Dus deze zomer mogen we geen badpak meer dragen?"

Een TikTok-video van '#LikeMe'-ster Camille Dhont werd (even) verwijderd omdat de beelden niet zouden voldoen aan de richtlijnen. Bizar, want ze doet helemaal niets verkeerds, zo vindt ze zelf ook.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Het gaat om ‘achter de schermen'-beelden van de videoclip van haar nieuw nummer ‘Vuurwerk'. Daarin danst ze in badpak voor de camera terwijl haar make-up gedaan wordt. Via TikTok kreeg ze een melding dat de video “de communityrichtlijnen schendt” en hij daarom “verwijderd werd voor naaktheid en seksuele activiteit door volwassenen”.

Gewoon een badpak

De 19-jarige zangeres en actrice fronste de wenkbrauwen en deelde het voorval op Instagram. “Dus deze zomer mogen we geen badpak meer dragen?”, maakt ze zich de bedenking. Intussen is de video alweer te bekijken.

Derde hit

‘Vuurwerk' is de eerste solosingle van de zangeres. Het nummer kwam uit op 26 maart en werd meteen Q-Topschijf, MNM Big Hit en nummer 1 op de iTunes-hitlijst. Voordien gooide ze al hoge ogen met ‘Vergeet de tijd' en ‘Vechter', allebei samenwerkingen met Regi.