Lefevere.
Volledig scherm
PREMIUM
Lefevere. © Photo News

Onze chef wielrennen over het monstercontract van Evenepoel: “Het werk begint nu pas voor Lefevere”

WielrennenGrote dag voor Remco Evenepoel en Deceuninck-Quick.Step. Het 21-jarige toptalent verlengde z'n contract bij ‘The Wolfpack’ met vijf jaar en koerst nu zeker tot eind 2026 voor de ploeg van Patrick Lefevere. Onze chef wielrennen Marc Ghyselinck legt uit wat deze deal betekent voor de toekomst van Evenepoel en die van Lefevere. “Hij moet een hele nieuwe ploeg bouwen rond Evenepoel.”

4 reacties

  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Nu gaan we definitief dezelfde weg op van het voetbal, er zal binnenkort dus bijna niet meer over de sport gesproken worden maar enkel over geld, daar gaan we dan, succes met de ondergang.
  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Er zullen er veel vertrekken die denken dat ze meer moeten verdienen omdat ze een koers gewonnen hebben denk ik. Het gaat wel een dure ploeg worden. Maar de klassieke toppers zullen ook hun bijdrage moeten leveren in de grote rondes. Dus betreffende Asgreen, het zal werken worden in de tour volgend jaar. En voor Alaphilippe, meer dan een vrije rol op vooraf gekozen dagen zal er niet meer inzitten. Wout doet dat ook voor het hoger belang, dus geen probleem, toch ?
  • Pieter geens

    3 jaar geleden
    Ploeg gaat nog sterker worden ,!
  • Guy Miserez

    3 jaar geleden
    En Sagan komt die ook?