Sihame El Kaouakibi.
Volledig scherm
PREMIUM
Sihame El Kaouakibi. © BELGA

Na drie jaar moest El Kaouakibi voor 320.000 euro nog steeds geen facturen op tafel leggen

Ook Vlaanderen raakt in het spinnenweb van Sihame El Kaouakibi verstrikt. In 2017 kreeg de onderneemster 320.000 euro subsidiegeld van toenmalig Vlaams minister Sven Gatz (Open Vld). Meer dan drie jaar later heeft de Vlaamse administratie nog geen enkele factuur ontvangen, en dat doet toch de wenkbrauwen fronsen. “Stel dat het effectief voor malafide doeleinden gebruikt is: wat kan je daar, jaren na datum, nog van recupereren?”

273 reacties

  • Willy Helsen

    3 jaar geleden
    Moet men verschieten dat België miljarden schuld met zich meesleept dat men zo omspringt met belastings geld al die jaren
  • Tom De Wolf

    3 jaar geleden
    Drie jaar en nog geen facturen kunnen voorleggen? Dat is toch niet van deze wereld. Het wordt tijd voor een duidelijke procedure van uitkering en controle voor subsidies. Voor een particulier komt eerst de factuur, met allerlei voorwaarden, en dan pas de subsidie...
  • Simone Meeuwesen

    3 jaar geleden
    Ze heeft geld aan alle partijen gevraagd en gekregen. Grote ondernemingen hebben geld voor zogezegd het goede doel gegeven. Ik geef nooit meer iets aan het goede doel. De waarheid komt altijd boven.
  • Rita Schepers

    3 jaar geleden
    Mevr.Sihame El Kaouakibia mag nog blijven functioneren als " onafhankelijke " ( niet verkozene ) in het Vlaams Parlement. In de prive zou je op staande voet ontslagen worden en geschorst van tegemoetkomingen na zulke inbreuken .
  • Sam Boerkens

    3 jaar geleden
    Geen eur zullen we daar van terug zien! Nul! En Dalle staat al te trappelen om volgende 3 miljoen weg te schenken aan zijn vriendjes.