Verstraete & co balen na de zware nederlaag tegen Anderlecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Verstraete & co balen na de zware nederlaag tegen Anderlecht. © Photo News

Antwerp-eigenaar Paul Gheysens maakt zich zorgen, net als zijn spelers: “Dat defensief voetbal is volledig verkeerd”

AntwerpDe pandoering tegen Anderlecht zindert na op de Bosuil. Een deel van de Antwerpse spelersgroep kaartte de behoudende aanpak van coach Frank Vercauteren zelfs aan bij het bestuur. Eigenaar Paul Gheysens maakt zich ook zorgen: “Maar we gaan de coach niet ineens buitensmijten.”

21 reacties

  • Tim Candaele

    3 jaar geleden
    Erwin van Roy het verschil was dat antwerp gemotiveerder was tegen club, scherper in de duels. Ze speelden met het mes tussen de tanden
  • Hans Verelst

    3 jaar geleden
    Ze wonnen verdiend van brugge. Ok, rsca was beter en te sterk. Maar ze staan 2de. Wat is het probleem, en wie vd kritikasters bewees al zoveel als Vercauteren? Op, en naast het veld?
  • Gilbert Vermeersch

    3 jaar geleden
    Ben een Club supporter en ben niet van plan te supporteren voor één andere ploeg, maar mensen zoals PG moesten er meer zijn. Antwerp verdient het om mooier voetbal te brengen. Dus Paul verder investeren zodat België met Antwerp voor de nodige EU punten zorgt met goed aanvallend voetbal.
  • Wendy Vandereyken

    3 jaar geleden
    Tegenwoordig denken veel clubvoorzitters dat succes op bestelling komt. Omdat ze veel geld in een club pompen zouden ze ineens alles moeten winnen. Zo werkt het in het voetbal niet, en gelukkig maar.
  • ronny meuris

    3 jaar geleden
    Na de winst op Brugge was iedereen vol lof over het tactisch vernuft van Vercauteren, een week later wil iedereen hem buiten. Mooi is het niet maar het resultaat had anders kunnen zijn als de spelers wat meer inzet toonden.