Onze huisanalist Tom Boonen ziet het positief in voor Evenepoel en Lefevere.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze huisanalist Tom Boonen ziet het positief in voor Evenepoel en Lefevere. © Getty Images

Onze huisanalist Tom Boonen ziet het helemaal goedkomen: “Patrick wil met Remco nog één keer de hemel bestormen”

WielrennenRemco Evenepoel (21) heeft zijn lot tot 2026 verbonden aan Deceuninck-Quick.Step. Maar wat zijn de (financiële) voordelen voor beide partijen? En wat is de magie van The Wolfpack precies? Onze analist Tom Boonen legt het uit.

5 reacties

  • marc van de poel

    3 jaar geleden
    @ Rik Geens : Een renner als Remco zal nooit op zijn lauweren gaan rusten, daar is die veel te hongerig voor. Hij kon flink meer verdienen in andere ploegen, maar koos voor stabiliteit, vakkennis en sfeer. Geld is belangrijk, maar komt bij Evenepoel duidelijk op de tweede plaats.
  • STEFAN NOBELS

    3 jaar geleden
    Mooi voor de Belgische wielersport! Remco kan verder groeien in wat mij betreft de beste omgeving in de wielerwereld. Voor wie geschiedenis probeert te schrijven is geld geen drijfveer. Het is duidelijk dat wie de roedel van lefevere verlaat voor de eurotjes de prestaties naar beneden gaan en het verwachtingspatroon moeilijk in te vullen valt. Veel s6 remco.
  • ludo sprangers

    3 jaar geleden
    Mooi omschreven en Remco heeft goed gekozen want het geld alleen is niet steeds het belangrijkste element voor de prestaties.
  • luc vanhooland

    3 jaar geleden
    Hopelijk wordt Tom opvolger van Patrick.
  • Geens Rik

    3 jaar geleden
    Wat is een contract in de sportwereld nog waard ? Een contract voor 5 jaar is in het nadeel van Remco. Gaat de drang om te presteren wel even groot blijven want de volgende 5 jaar zit hij goed.