Camille - 'Vuurwerk'
Volledig scherm
Camille - 'Vuurwerk' © RV

TikTok verwijdert video van Camille Dhont wegens ‘te naakt’: “Mag een meisje geen badpak meer dragen?”

MuziekZoals alle celebrities anno 2021 is ook de Vlaamse zangeres en actrice Camille Dhont (19) erg actief op social media. Toen ze vorige week haar fans gelukkig wilde maken met een ‘behind the scenes’-filmpje van de opnames van haar nieuwste videoclip ‘Vuurwerk’, viel ze echter bijna van haar stoel. TikTok verwijderde de video wegens ‘naaktheid en seksuele activiteit door volwassenen’. 

9 reacties

  • Alda Vanderstegen

    3 jaar geleden
    Je hebt nu eenmaal kleingeestige mensen.
  • Tamara Stinckens

    3 jaar geleden
    badpak ordinair goed dat ik dat weet. turn, fitnesspak is ook zo stof. geitenwollen bende niks gewend. triest. of jaloezie . dat jullie niet zo figuurtje hebben? waar wringt het schoentje?
  • Chantal Luyten

    3 jaar geleden
    Big tech is Rommel. Effectieve porno op tiktok laten ze door. Dit niet. Zo werken de andere reuzen YouTube, Facebook en Twitter ook.
  • Joan Vliegen

    3 jaar geleden
    Gelukkig staat het iedereen vrij zich uit te drukken op een manier die zich eigen is. Er heeft niemand te bepalen wat en hoe u zich aan iemand of iedereen toont. Prachtige vrouw. Schoonheid mag en zal zich nooit moeten verbergen. Proficiat Camille mooi gedaan.
  • Flix Driver

    3 jaar geleden
    Niemand is verplicht zijn foto/video op sociale media te plaatsen. Als je het niet bevalt (in dit geval Tiktok), plaats je er niks meer op. Zo simpel is het. Het is een privebedrijf die zelf mag beslissen, wat wel en niet is toegestaan.
  1. INTERVIEW. Koen & Nono Wauters: “Nono is 17 en wil vooral gáán, maar het is erg fijn om te zien dat hij ook empathisch is”
    1

    INTERVIEW. Koen & Nono Wauters: “Nono is 17 en wil vooral gáán, maar het is erg fijn om te zien dat hij ook empathisch is”

    Drie maanden lang werkten 68 kinderen van het Kinderrevalidatiecentrum (KRC) UZ Gent aan de nieuwe versie van ‘En dans’ van Clouseau. Ze hebben één ding gemeen: ze timmeren aan de weg terug, nadat hun gewone leventje drastisch veranderde door een verkeersongeval, een hersentumor, brandwonden of een amputatie. De making of van de videoclip mondde uit in de documentaire ‘Mijn andere lichaam’ en is uitermate ontroerend. Wij spraken met Koen (56) en Nono (17) Wauters, peters van het revalidatiecentrum.
  2. Beyoncé reageert voor het eerst na kritiek op countryalbum: “Ik voel me niet welkom, net daarom maak ik dit”
    MUZIEK

    Beyoncé reageert voor het eerst na kritiek op countryal­bum: “Ik voel me niet welkom, net daarom maak ik dit”

    Beyoncé (42) heeft zich voor het eerst uitgesproken over de nieuwe muzikale richting die ze is ingeslagen. Haar aankomende countryplaat ‘Cowboy Carter’ kwam tot stand nadat de superster werd gediscrimineerd in het genre. “Het motiveerde mij om in de geschiedenis van country te duiken”, schrijft ze op Instagram. Queen B hoopt dan ook dat haar album elk rasgerelateerd stigma in het muziekgenre irrelevant zal maken. “De kritiek dwong me om voorbij de opgelegde beperkingen te gaan.”