Vrouw die in Ter Kamerenbos door een politiepaard tegen de grond werd gesmakt, laat voor het eerst van zich horen.
Volledig scherm
Vrouw die in Ter Kamerenbos door een politiepaard tegen de grond werd gesmakt, laat voor het eerst van zich horen. © ISOPIX

Vrouw die tijdens La Boum omver werd gelopen door politiepaard doet voor het eerst haar verhaal: "Ik was meteen knock-out”

De vrouw die vorige week door een politiepaard hard tegen de grond werd gesmakt in het Ter Kamerenbos heeft voor het eerst van zich laten horen. In een tirade op Facebook trekt haar familie hard van leer tegen de politie, de regering en de “pseudo-virologen”. Ze zegt juridische stappen te zullen ondernemen na deze “poging tot moord”.

362 reacties

  • Aeles Peeters

    3 jaar geleden
    Beste mevrouw, had u aan de Corona maatregelen gehouden dan was u dit niet overkomen. Respect voor de ordehandhaving is vandaag de dag veel mensen onbekend.
  • Mathieu Peeters

    3 jaar geleden
    Heb haar commentaar met aandacht gelezen. Zes paarden hoort zeniet aankomen. Dus gehoor heeft ze helemaal niet. Dan ontbloot bovenlijf ; nat gespoten door door het waterkanon. een normaal mens verlaat dan de plaats van het gebeurde, maar madame blijft gewoon staan. Samenscholing verboden en corronaregels dienen steeds gehandhaaftt. Geen mondmasker op en met meer dan ' persoenen. Hopelijk nog een dikke coronaboete aan haar neus danweet ze de volgende keer misschien waar haar plaats is.
  • Lucaz Keizer

    3 jaar geleden
    En niet naar spoed gegaan? Ah nee, durfde waarschijnlijk niet...
  • sylvia van gastel

    3 jaar geleden
    Klinkt hard maar dan had je daar niet moeten zijn . Eigen schuld . De coronamaatregelen gelden voor iedereen . Deze maatschappij vooral de jongere generatie is alleen nog ikke ikke . Waar zijn de normen en waardes tegenwoordig gebleven . Blijkbaar in de vuilnisbak .
  • Ronny Broeckx

    3 jaar geleden
    Er zijn nu eenmaal coronaregels voor iedereen , ook voor de persoon in kwestie . Als ze geluisterd had zou dit niet gebeurd zijn . Trouwens is het niet normaal dat je jezelf uitkleed in een park . Een zware boete zou veel beter zijn voor die persoon die nu denkt dat de hele wereld haar verhaal fantastisch vind .